Politică Știri locale

Borfotină și-a adus în echipa de la ALDE un medic de la UPU, doi economiști și fostul căpitan al FC Botoșani

Candidatul anunțat de ALDE Botoșani la funcția de primar, Lucian Borfotină, care încă este membru PSD, și-a prezentat noua echipă cu care va merge în alegeri pentru Consiliul Local.

În conferința de presă de joi, de la ALDE, Lucian Borfotină a prezentat o parte din echipa cu care vrea să candideze la alegerile locale pentru Primăria și Consiliul Local al municipiului Botoșani.

Un medic de la UPU, doi economiști și un fotbalist fost căpitan al FC Botoșani sunt primele trei achiziții făcute de Borfotină pentru echipa care vrea să câștige alegerile locale în municipiul Botoșani.

 

 



 

 

”În calitate de coordonator al ALDE organizația municipală Botoșani am convins foarte multe personalități să se alăture. Doamna Mihaela Bâlbă, economist și femeie de afaceri, Alin Atudoroaie, medic UPU, Costel Maxim, economist de profesie și coordonatorul meu personal al campaniei electorale, și Florin Axinte, fostul căpitan al FC Botoșani, cu care sunt prieten de foarte mulți ani. Vor deschide lista la CL pentru cele șase locuri eligibile”, a declarat Lucian Borfotină.

 

Acesta a precizat că va propune foarte multe proiecte inovative pentru Botoșani în perioada următoare.

 

Lucian Borfotină este actualul primar al comunei Cristești și deține unul dintre re