Huncă, Pro România: ”Au început deja șicanele PSD! Speriați că vor pierde alegerile locale în favoarea Pro România, liderii PSD recurg la orice”

0

deputat Mihaela Huncă, Pro România Botoșani

Comunicat de presă: Deputatul Mihaela Huncă, coordonator al Pro România Botoșani, a acuzat conducerea PSD Botoșani că a început șicanele pentru a opri ascensiunea partidului pe care ea îl conduce.

 

Mihaela Huncă a transmis un comunicat de presă prin care prezenta pe larg problemele pe care Pro România le întâmpină în comuna Roma, din județul Botoșani. 

Vă prezentăm integral comunicatul de presă al deputatului Mihaela Huncă, Pro România: 

 

  

”Un nou dictator la Roma! Nu este vorba de perioada în care Roma antică era capitală de imperiu, ci de Roma noastră de Botoşani! Speriat că va pierde alegerile, primarul comunei încearcă disperat să-şi protejeze “moşia”, aşa cum consideră dumnealui comuna.

Au început deja şicanele PSD! Speriaţi că vor pierde alegerile locale în favoarea ProRomânia, liderii PSD recurg la orice mijloace pentru a încetini ascensiunea forţei noastre politice. Unul dintre cei care s-au speriat că cetăţenii vor vota cu Pro România şi îşi va pierde funcţia este primarul comunei Roma. Deşi consătenii dumnealui, membri Pro România i-au solicitat închirierea Căminului Cultural pentru întâlnirea organizaţiei şi pregătirea alegerilor, primarul a simţit că i se clatină zdravăn scaunul şi a refuzat. Îi transmit domnului primar că nu este moşier, stăpân peste bunurile publice ale comunei Roma, că şi membrii Pro România din comuna dumnealui au tot dreptul de a folosi căminul cultural din localitate, chiar dacă au altă preferinţă politică decât partidul din care face parte. Să ştiţi domnule primar, faptul că ne-am organizat formaţiunea locală Pro România într-un local din localitate, nu ne-a împiedicat să îl desemnăm în lupta pentru Primărie pe succesorul dumneavoastră: Ionuţ Anuţă! Să vă temeţi în continuare, domnule primar, pentru că sunt sigură ca prin vot, cetăţenii din Roma nu vor mai permite să abuzaţi de lucrurile publice! La fel și botoşănenii din întreg judeţul vor condamna astfel de practici. Spun acest lucru pentru că ordinul de a pune beţe în roate într-un mod total dictatorial, a venit chiar de la lideri de seamă ai organizaţiei judeţene PSD. În România anului 2020, unde oamenii au dreptul consfinţit de lege la întâlniri şi adunări publice, fruntaşii PSD ne trimit parcă în ilegalitate, obligând un partid, care este a patra putere politcă a ţării, să se întâlnească pe unde apucă, în localuri şi săli improvizate. Sunt atât de speriaţi liderii judeţeni ai PSD că vor pierde alegerile, încât şi-au mobilizat mercenarii, postacii de pe reţelele de socializare să ia în derâdere locurile în care tot ei ne obligă să ne desfăşurăm activitatea. Botoşănenii s-au săturat de astfel de practici!”

 

 

 

 Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *