PLUS reacționează după problemele din USR și retragerea lui Gelu Graur: ”Ne exprimăm convingerea că partenerii noștri vor soluționa cu maturitate situația internă”

0

PLUS Botoșani reacționează după problemele din USR cauzate de retragerea din cursa pentru Primăria Botoșani a lui Gelu Graur și a acuzațiilor grave lansate de acesta la adresa liderilor USR Botoșani. 

Magda Oleniuc, președintele PLUS Botoșani, a transmis un comunicat de presă prin care anunță că are încredere în modul în care USR va gestiona situația.

 „Ne exprimăm convingerea că partenerii noştri din Alianţa USR PLUS vor soluţiona cu maturitate situaţia internă, astfel încât principiile asumate împreună să nu aibă de suferit.”, este punctul de vedere oficial, exprimat de Magda Oleniuc, preşedintele PLUS Botoşani.   

loading…

 


 

La nivelul organizaţiei PLUS Botoşani desemnarea candidaţilor este în plină desfăşurare, cursa fiind încă deschisă. 

„Orice botoşănean de valoare care poate investi curaj, timp şi energie pentru urbea şi judeţul în care trăim este binevenit să intre în cursă. Formula finală de candidaţi se va stabili democratic, prin vot şi prin verificarea notorietăţii calităților personale.”, a adăugat preşedintele PLUS.  

În momentul de faţă  în PLUS Botoşani s-au depus documentaţii necesare pentru cursa candidaţilor, atât pentru funcţiile de primar şi consilier local, cât şi pentru cea de consilier judeţean. 

 

 

 

 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *