Politică

PSD, rugat să nu-și mai pună candidat la CJ Botoșani: ”Tovarăși pesediști… N-are niciun rost! Ne-am lămurit!”

Deputatul liberal Cristian Achiței s-a dezlănțuit l-a adresa PSD și a lipsei de realizări a social-democraților în ultimii patru ani de când conduc dominant Consiliul Județean Botoșani.

Liberalul este de părere că PSD nu ar trebui să-și pună vreaun candidat la președinția CJ Botoșani la următoarele alegeri locale deoarece botoșănenii au constatat în ultimii patru ani ce a reușit PSD-istul Costică Macaleți și echipa social-democrată de la șefia CJ.

Achiței susține că PSD a ratat și stricat proiectele cu finanțare europeană în ultimii patru ani.



 

 

loading…

 

 


 

 

Redăm integral atacul lansat de deputatul Cristian Achiței la adresa PSD:

 

”În această săptămână, marți, a fost votat în Consiliul Județean ultimul buget propus de pesediști pentru județul Botoșani și pentru botoșăneni. UN BUGET AL NEPUTINȚEI ȘI INCOMPETENȚEI!

Nimicul pesedist s-a răsfrânt în ultimii 4 ani peste județul nostru, un județ care avea mare nevoie de investiții majore, strategice, singurele care ne pot ajuta să ne dezvoltăm accelerat și să recuperăm decalajele care ne despart de alte zone mai prospere ale țării.

Dacă punem în balanță și blocajul continuu orchestrat tot de majoritatea PSD la nivelul municipiului reședință de județ, avem imaginea completă a dezastrului lăsat în urmă de pesediști!

Neputința PSD de a face investiții,

Iar acest lucru este complet fals! O nouă minciună marca PSD! Iată doar câteva comparații între mandatele la conducerea CJ Botoșani ale PSD (2016-2020) și, respectiv, PNL (până în 2016).
– Drumul Strategic, investiție pentru care noi, liberalii, am asigurat finanțarea, creând absolut toate condițiile pentru a fi realizată:
– Investiții în sănătate:
– Investiții în rețele de apă și canalizare:
– Investiții în cultură:
– Investiții în educație:

Așadar, 4 ani cu PSD egal NIMIC, NIMIC, NIMIC

Tovarăși pesediști, după acest mandat dezastruos, NU MAI PUNEȚI NICI UN CANDIDAT PENTRU CONSILIUL JUDEȚEAN! N-are niciun rost! Ne-am lămurit.

Peste câteva luni, din fericire, lucrurile se vor schimba prin votul botoșănenilor. Vor urma 4 ani total diferiți, de muncă a liberalilor pentru a salva și repara tot ce au ratat sau au stricat pesediștii între 2016 și 2020 și pentru a aduce bani europeni, prin proiecte, pentru investiții noi în județ.
Păcat de timpul pierdut de acest județ!
O bătaie de joc marca PSD pe care nu va trebui să o uităm niciodată!”

Deputat PNL Cristian ACHIȚEI