C.P.: Deputat PSD Costel Lupașcu: ,,Propunerea lui Iohannis de Prim-Ministru este o glumă proastă, total neserioasă și o bătaie de joc la adresa românilor’’

0

deputat Costel Lupascu, PSD Botosani

Comunicat de presă: În urma desemnării lui Florin Cîțu pentru funcția de Prim-Ministru de către președintele Iohannis asistăm la un nou moment de aroganță monstruoasă și de dispreț pentru democrație și pentru români pe care cu greu putem să-l calificăm.

Președintele Iohannis rămâne cu ,,ghinion” pentru români, iar demersurile cu care ne-a obișnuit ne pune în fața unei alte decizii batjocoritoare la adresa poporului român. De ce vreți să distrugeți România, de ce-i disprețuiți atât de mult pe români, domnule Iohannis?

 

Astăzi, mai mult decât oricând, este nevoie de un Guvern cu puteri depline care să poată lua măsuri ferme și clare. Nu este timp de pierdut, iar siguranța oamenilor trebuie să fie acum pe primul loc. În acest sens, propunerea desemnării lui Florin Cîțu pentru funcția de Prim-Ministru trebuie revocată imediat de către președintele Iohannis!

  


,,Propunerea președintelui Iohannis pentru funcția de Prim-Ministru reprezintă o glumă proastă, total neserioasă și o bătaie de joc la adresa românilor! Această propunere încalcă Constituția, stabilitatea și interesele statului și dovedește o lipsă de respect față de români. Din păcate, Președintele Iohannis nu a înțeles că siguranța românilor și sănătatea lor sunt mult mai importante decât interesele politice ale partidului său. În locul normalității, Președintele a ales criza! Nu vom gira aruncarea României în nesiguranță și în sărăcie din cauza unor oportuniști care nu văd mai departe de preluarea puterii! Florin Cîțu a fost respins de două ori de comisiile parlamentare și a fost demis de doua ori de Parlament în 3 luni, nu are cum să formeze o majoritate! Partidul Social Democrat a luat decizia fermă de nu vota Guvernul lui Iohannis. NU vom vota niciodată un guvern condus de ministrul care a făcut cel mai mult rău românilor: de la împrumuturi de 10 miliarde de euro, la destabilizarea economiei, la deficit excesiv, creșterea euro și măsuri pentru scăderea nivelului de trai.’’ a declarat deputatul PSD Costel Lupașcu.

 

 

loading…

 

 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *