Politică

Lovitură dată de ALDE! Dan Ionescu a plecat din PMP alături de Sergiu Zvâncă și Ștefan Silion

Lovitură uriașă dată de ALDE în fața PMP. Dan Ionescu, cel care a fost în PMP Botoșani de la constituirea organizației locale, a decis să plece din partid din cauza comportamentului lui Corneliu Popescu, președintele filialei. 

Pe lângă faptul că Ionescu este un întemeietor al PMP, acesta a decis să treacă la ALDE și cu o parte din membrii PMP Botoșani. 

Transferul lui Dan Ionescu la ALDE  fost prezentat într-o conferință de presă de Florin Țurcanu, liderul ALDE Botoșani. 

 



 

 

”Nu sunt nemulțumiri legate de partid sau de colegi, ci sunt Nemulțumiri legate doar de președintele partidului. Echipa care vine după mine va fi formată din consilieri locali PMP, votanți PMP. Eu când am fost președinte al filialei am fost lider, nu șef. Când tu nu mă lași să merg în teritoriu să discut cu oamenii și îi aștepți la ”Împărăție”… Am venit la ADE să ajutăm. Acolo unde ALDE nu are candidați, vom aduce noi. Vom încerca să armonizăm echipele din teritoriu”, a declarat Dan Ionescu. 

Liderul ALDE Botoșani a ținut să îi mulțumească lui Dan Ionescu pentru pasul făcut, dar și lui Sergiu Zvâncă, secretar general al PMP, și lui Ștefan Silion, cel care a fost anunțat inițial candidat la președinția Consiliului Județean, candidatură asumată, în cele din urmă, de Corneliu Popescu, liderul PMP Botoșani.