Politică

Federovici: Fac apel la solidaritate și înțelegere. Regulile impuse de autorități să fie respectate. Să avem încredere în autorități”

Senatorul Doina Federovici, președintele PSD Botoșani, a făcut un apel la solidaritate, respect față de autorități și respectarea regulilor impuse în această perioadă.

Liderul PSD Botoșani a transmis un mesaj botoșănenilor în calitate de senator al României și nu de președinte de partid, un mesaj de încurajare pentru această perioadă dificilă pentru toți românii.
UNITATE este cuvântul care descrie acest mesaj și care trebuie tratat fără a ține cont de opțiunile politice ale fiecăruia.



”Dragii mei botoșăneni,
Începând de astăzi, în România va fi decretată starea de urgență! Fără să minimalizez gravitatea situației în care ne aflăm datorită extinderii epidemiei cu virusul Covid-19, vreau să fac un apel la solidaritate și înțelegere. Trebuie cu toții să facem totul pentru ca regulile impuse de autorități să fie respectate, pentru a ne proteja atât pe noi, pe familiile noastre, dar și pe ceilalți români.
Dincolo de simpatiile sau antipatiile politice, mesajul trebuie să fie unul singur: de unitate. 
Starea de urgență anunțată de președintele Iohannis nu trebuie să creeze panică. Este doar o măsură care permite autorităților să ia măsuri mai rapide, fără ca aceasta să însemne o agravare a situației din România.
Trebuie să avem #încredere în autorități, să ne comportăm responsabil și să nu intrăm în panică.
În astfel de momente, panica și dezinformarea sunt cel mai mare dușman.
Vă îndemn să vă  informați doar din surse oficiale și să rămâneți calmi!
Și nu uitați dacă vă pot ajuta cu ceva va rog să nu ezitați sa-mi cereți sprijinul. 
Fie ca Dumnezeu să ne ajute pe noi și pe semenii noștri să depășim cu bine aceste momente dificile!
Totul va fi bine!
Multă sănătate tuturor!!!”
Doina Federovici – Președinte PSD Botoșani