Politică

Solidaritate pe timpul crizei de Coronavirus: 500 de pâini donate zilnic bătrânilor și persoanelor cu venituri mici

Comunicat de presă: Așa cum am precizat la comunicările anterioare în spațiul public, echipa ALDE Botoșani chiar își dorește să ajute populația afectată de pandemia creată de Covid-19, deși suntem un partid politic și orice acțiunea de-a noastră poate fi interpretată și de cele mai multe ori judecată.

Însă, noi știm că nu avem niciun interes ascuns în a face bine unui om sau unei comunități, mai ales fiind vorba de orașul în care trăim cu toții.

În altă ordine de idei, vă comunicăm că ALDE Botoșani, prin colegii noștri de partid, susține această acțiune de a dona 500 de pâine, acelor persoane care nu  pot să-și cumpere o pâine sau chiar nu găsesc la magazinul din cartier, mai ales acum când s-a creat o criză și de drojdie.

 



 

Botoșanenii care au nevoie și doresc ca noi să le aducem pâine la ușa casei lor, îi rugăm să ne contacteze cu toată încrederea la numărul de telefon: 0740.342.321.

Distribuirea celor 500 de pâini este gratis, fără nici un fel de cost din partea cetățenilor din municipiul Botoșani. Pentru început punem la dispoziție 500 de pâini ambalate, urmând să creștem numărul de pâine donate, dacă va fi cerere în rândul populației.

Biroul de presă,

ALDE Botoșani