Politică

Răzvan Rotaru, deputat PSD: „Domnule senator Șoptică de ce nu cereți demisia lui Flutur de la Suceava pentru morții de COVID și abuzurile de care se face vinovat?”

deputat Răzvan Rotaru
deputat Răzvan Rotaru

Deputatul social-democrat botoșănean Răzvan Rotaru îi cere senatorului liberal Costel Șoptică să își asume responsabilitatea alături de colegii liberali din Guvern pentru tragerea la răspundere a președintelui Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, care se face direct vinovat de izbucnirea focarului de infecție cu coronavirus de la Spitalul Sfântul Ioan cel Nou.

Senatorul PNL Costel Șoptică devenit mare specialist și medic peste noapte ca și colegul său de partid, Gheorghe Flutur de la Suceava cere demisia managerului Spitalului din Dorohoi, unde nu a fost niciun deces de COVID, dar este mulțumit de situația de la Spitalul Județean Suceava, principalul focar de infecție din țară. În timp ce românii au fost închiși în case, iar cadrele medicale au fost lăsate să se infecteze, camarila PNL încearcă să mușamalizeze cazul revoltător al baronului PNL de Suceava, Gheorghe Flutur. Noaptea ca hoții, Flutur se testa, prin abuz și fals în acte, când medicilor din prima linie le era refuzată testarea. În județul cel mai afectat de COVID, liderul PNL Gheorghe Flutur si șefa DSP, numită politic, au măsluit documentele oficiale, care demonstrau că pe 27 martie, Flutur a beneficiat de prioritate în testare și a fost trecut drept medic. Blocarea dosarului, care de două luni zace în sertare, este încă o dovadă a modului în care liberalii își folosesc influența asupra justiției, în funcție de interesele politice”, a declarat Răzvan Rotaru.

 




Președintele Consiliului Județean Suceava devenit medic peste noapte ca să fie testat și retestat, și-a continuat nestingherit afacerile pe spinarea celor aflați în carantină în plină pandemie de coronavirus!

Ciocoii vechi și noi! La vremuri noi, tot noi! Asta e politica PNL! Familia Flutur nu a ținut cont de nimic și în plină pandemie a făcut profit pe seama sucevenilor care erau în carantină! Gheorghe Flutur nu a fost în stare să gestioneze situația de la Spitalul Județean din Suceava, care a devenit cel mai mare focar de infecție cu COVID din România, în schimb se ocupa cu intermedierea plecării sezonierilor la cules de sparanghel. Președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur de la PNL și toți acoliții corupți din jurul său trebuie trași la răspundere pentru focarul de infecție pe care l-au generat în Suceava. Corupția, nepăsarea, afacerile de partid de la Consiliul Județean Suceava au dus la infectarea a sute de cadre medicale de la Spitalul Județean, la mii de suceveni bolnavi de COVID și la mai multe decese. Pilele, cumetriile, nepotismul, deturnarea banilor publici prin firme de partid, toate potlogăriile liberalilor care conduc județul Suceava trebuie investigate și pedepsite pentru ca situația de aici să nu se mai repete și în alte județe din țară!”, a subliniat deputatul PSD Botoșani.