Politică

Lucian Borfotină, sărbătorit la ALDE: ”La mulți ani, domnule primar!”



 

 

 

 

Lucian Borfotină, candidatul susținut de ALDE la Primăria Botoșani, și-a serbat ziua de naștere și este unul dintre cei mai tineri aspiranți la funcția de edil-șef al municipiului reședință de județ.

La cei 37 de ani, Lucian Borfotină vrea să treacă de la statutul de primar ales al comunei Cristești, unde a adus investiții de câteva milioane de euro deși este la primul mandat, la cel de primar ales al municipiului Botoșani. 

Acesta a fost sărbătorit cu un tort oferit din partea ALDE Botoșani cu mesajul ”La mulți ani, domnule primar!”. 



 

 

 

Alături de Florin Țurcanu și Roxana Țurcanu, Lucian Borfotină a avut alături de el la sediul ALDE și echipa de campanie din municipiu.

Va mulțumesc tuturor pentru mesajele frumoase, pentru încurajări, pentru fiecare telefon primit, pentru ca v-ați făcut timp pentru a ma felicita!

Ce pot sa spun este ca mesajele voastre îmi dau încredere, îmi dau putere sa merg înainte. Îmi doresc sa nu va dezamăgesc, îmi doresc sa aveți un altfel de primar, un primar muncitor, un primar al botoșănenilor, un primar de care sa fiți mândri și un primar cu care sa vorbiți despre orice problema o întâmpinați, nu sa stați pe la uși.

Va mulțumesc încă o dată pentru urări! Va doresc și eu multă sănătate, fericire, sa va fie viata liniștită și binecuvântată.

Vreau sa mulțumesc și echipei ALDE Botoșani pentru surpriza frumoasă și aveți încredere în echipa noastră!

Cu stima!”,

Lucian Borfotină.