Politică

Huncă: ”Pro România nu este colac de salvare și nici ușa din spate prin care vor să ajungă în administrație anumiți oameni”

deputat Mihaela Huncă, Pro România Botoșani



 

 

 

deputat Mihaela Huncă, Pro România Botoșani

Liderul Pro România Botoșani distruge orice urmă de speranță celor de la ALDE, în primul rând, pentru constituirea unei alianțe pe plan local. 

Deputatul Mihaela Huncă a fost tranșantă, într-o conferință de presă organizată la sediul partidului, cu privire la acest subiect. 

Aceasta spune că Pro România nu va face niciun fel de alianță locală înaintea alegerilor locale. 

 




”Pro România nu este colac de salvare și nici ușa din spate prin care vor să ajungă în administrație anumiți oameni sau partide, PSD, PNL, ALDE sau alte formațiuni. Noi vom merge singuri la locale. Vrem să avem reprezentanți în toate CL, să participăm la dezvoltarea comunităților. Pro România Botoșani va merge la locale fără alianțe. Da, după aceea, în beneficiul localității, administrării localității putem face alianțe să fim o voce în CL, în CJ”, a declarat Mihaela Huncă

 

Până acum, liderii ALDE Botoșani, Florin și Roxana Țurcanu au anunțat că mai mult ca sigur va fi o alianță între PSD, ALDE și Pro România pentru alegeri.