Politică

PSD Botoșani: Împrumuturi și hoții fără număr sunt devizele Guvernului Orban!



 

 

Comunicat de presă: PSD Botoșani trage un semnal de alarmă cu privire la depășirea pragului de 100 de miliarde de euro, împrumuturi în 9 luni luate de Guvernare liberală.

PNL vrea să amaneteze viitorul copiilor și nepoților noștri prin împrumuturile gigantice de miliarde de euro pe care le fac în fiecare săptămână în numele României. Împrumuturi și hoții fără număr sunt devizele Guvernului Orban. Românii nu simt nimic în buzunar, nu simt nicio îmbunătățire a nivelului lor de trai. Din contră, afacerile sponsorilor PNL prosperă în timp ce prețurile la toate produsele o iau în sus, iar alocațiile și pensiile sunt amputate. În rest Zero Barat la investiții. Orban și toată șleahta galben-portocalie trebuie să spună public unde se duc banii prin care îi fac sclavi pe români la bănci și instituții financiare

 



 

Săptămâna trecută liberalii în frunte cu Iohannis și Orban anunțau marele plan de investiții!

Au început să apară primele rezultate, 2 fabrici din Suceava se închid și 158 de oameni rămân pe drumuri! Liberalii se lăudau că le oferă suport antreprenorilor și le oferă o grămadă de facilități fiscale! În realitatea PNL i-a abandonat pe antreprenorii din toate domeniile și i-a lăsat pe angajați să se ducă în șomaj! PNL este partidul care aduce falimentul României!

Orban și prietenii lui din Guvern cred că le merge cu „hoțul neprins e negustor cinstit”.  Nu au nicio șansă! Comisia de anchetă a Parlamentului va scoate la suprafață toate puroaiele de corupție ale liberalilor din timpul pandemiei.

Liberalii după ce au sifonat banii românilor pe achiziții de măști neconforme la supra-preț pe care le-au vândut spitalelor, au lăsat fără bani și fondurile de pensii și cele de alocații! Orban după ce a dat explicații Parlamentului cu privire la actele de corupție pe care le-a patronat la UNIFARM, a dat ordin pe unitate să se secretizeze toate actele care au legătură cu achiziția de materiale de protecție!

PSD Botoșani