Politică

10 membri de la tineretul USR s-au alăturat echipei PSD de la municipiul Botoșani!



 

 

 

Comunicat de presă:

PSD Botoșani anunță astăzi că 10 tineri, licențiați în domeniul tehnic, economic, științe politice, informatică, relații publice, administrarea afacerilor cu preocupări în domeniul antreprenoriatului, foști membri USR au semnat astăzi adeziunile la PSD.

Viceprimarul Cosmin Andrei și președintele executiv Marius Budăi le-au prezentat noilor membri proiectele de la nivel municipal pe care echipa PSD le susține pentru dezvoltarea comunităților locale.

 

 



 

Mă bucur că au început să vină din ce în ce mai mulți tineri către PSD Botoșani. Nu sunt nici primii și nici ultimii, toți tinerii botoșăneni sunt oameni valoroși, cu energie, cu idei și îi așteptăm cât mai mulți, alături de noi pentru a-și pune în practică toate proiectele de schimbare a municipiului Botoșani. Ușa noastră este și va fi mereu deschisă pentru cei care vor să vină să pună umărul la dezvoltarea comunității locale. Încurajăm performanța și susținem toate ideile prin care putem să punem în mișcare municipiul Botoșani”, a declarat Marius Budăi.

Tinerii nou veniți în echipa PSD Botoșani își doresc ca ideile și proiectele lor să poată fi aplicate la nivel local, afirmând că dorințele lor rezonează cu profesionalismul echipei PSD.

 „Alături de PSD Botoșani îmi doresc transformarea  tuturor proiectelor necesare municipiului nostru în realitate. Avem soluții durabile și moderne la problemele Botoșaniului. Avem răspunsuri credibile la așteptările și nevoile tuturor cetățenilor. Împreună cu colegii din PSD, urmărim să facem tranziția spre modernitate într-un mod realist și pragmatic. Îi așteptăm alături de noi pe toți tinerii care dau dovada de competență, integritate și conștiință civică! După un an de zile, USR ca partid nu a reușit să facă trecerea de la grup civic la un partid politic. Cred că încă a rămas la faza aceea că s-a născut în stradă și cred că tot acolo a rămas. Nu am văzut nimic într-un an de zile, a fost refuzul de a intra la guvernare, adică eu mi-aș fi dorit să fie mai implicat. Nu cred că stând pe tușă și sesizând derapaje este soluția. Este doar o decizie personală, nu m-am certat cu nimeni, le doresc multă baftă în campania electorală„, a declarat Andrei Turcoman.