Politică

Doina Federovici, PSD: „Sprijinul Guvernului Orban pentru salvarea locurilor de muncă nu există, dar liberalii cer votul botoșănenilor”



 

Comunicat de presă: Președintele PSD Botoșani, candidat pentru conducerea Consiliului Județean a prezentat astăzi scrisoarea Federației Industriei Hoteliere din România, în care antreprenorii și angajații din domeniul turismului și ospitalității își strigă disperarea la Guvernul Orban, care i-a abandonat cu totul și i-a lăsat de izbeliște.

Toți botoșănenii pot să vadă cum acești oameni, câteva sute de mii la număr, antreprenori și angajați sunt epuizați și înspăimântați că sprijinul Guvernului Orban pentru salvarea locurilor de muncă și afacerilor din domeniul turismului și ospitalității nu există, dar liberalii le cer votul pe 27 septembrie. Stimați liberali botoșăneni cum mai puteți da ochii cu oamenii de afaceri și cu angajații lor din domeniul HORECA din Botoșani, după ce i-ați mințit și i-ați lăsat pe drumuri. Domnule Flutur, domnule Șoptică, domnule Achiței ce le spuneți miilor de botoșăneni care au lucrat în industria ospitalității în județul nostru și pe care șeful dumneavoastră, domnul Orban i-a falimentat și i-a trimis în șomaj, iar apoi i-a acuzat că sunt vinovați de creșterea cazurilor de COVID. Cât de ipocriți puteți să fiți stimabili liberali să declarați public că ați luat măsuri pentru susținerea locurilor de muncă, să o fluturați în Botoșani pe doamna ministru Violeta Alexandru ca să-i mintă pe botoșăneni, când toți reprezentanții antreprenorilor din turism spun negru pe alb că măsurile Guvernului Orban pentru salvarea locurilor de muncă nu există”, a declarat Doina Federovici.

 



 

Săptămâna trecută, membrii organizației patronale HORA din industria ospitalității și-au suspendat activitatea, iar patronatele și angajații din această industrie au trimis la Guvern o scrisoare prin care atrag atenția că pentru ei nu s-a luat nicio măsură din partea statului, care i-a închis și în schimb nu le-a oferit niciun fel de sprijin.

Antreprenorii români din HORECA și TURIM desființează toate măsurile populiste ale șefilor dumneavoastră de la București, domnii Orban și Cîțu! Stimați liberali v-ați bătut joc de soarta celor 400.000 de locuri de muncă din HORECA și TURISM și ați falimentat toți antreprenorii români din aceste domenii. Niciun angajat din HORECA și TURISM și nici un antreprenor român nu vă va ierta la vot pentru că le-ați distrus locurile de muncă, afacerile și i-ați lăsat de izbeliște! Toți liberalii care i-ați mințit pe români meritați să ajungeți șomeri ca toți oamenii aceștia și să simțiți pe propria piele cum e să îți pierzi locul de muncă și să-ți închizi afacerea pentru care ai trudit o viață”, a declarat Doina Federovici.