Politică

COMUNICAT DE PRESĂ Mesajul Partidului Național Liberal cu privire la începerea campaniei electorale pentru alegerile locale

 

 

Senatorul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani și candidatul la funcția de Președinte al Consiliului Județean Botoșani: 

“ RESPONSABILITATE ȘI ASUMARE! Dragi botoșăneni, azi s-a dat startul unei campanii electorale a cărei rezultat depinde de votul dumneavoastră!  Așa cum spunea marele Eugen Lovinescu (tatăl Monicăi Lovinescu): “Când porneşti la o acţiune trebuie să ai în vedere şi riscurile ei”.  Eu îmi asum revenirea Botoșaniului la gloria de altădată de care își amintesc părinții și bunicii noștri. Eu îmi asum un risc pentru realizarea celor 100 de proiecte propuse ( care vor fi prezentate de-a lungul campaniei electorale), iar voi vă asumați responsabilitatea ca județul nostru să nu mai fie ultimul din România la infrastructură, la investiții, la locuri de muncă, la pensii și la sărăcia din casele oamenilor.  Alături de echipa liberală am dat astăzi startul campaniei electorale pentru alegerile locale. Candidat fiind, garantez că Partidul Național Liberal va duce o campanie decentă, bazată pe lucruri și fapte concrete, pe un program electoral ce poate fi dus la îndeplinire. Dezavuăm total orice tentativă de denigrare a candidaților și orice tentativă de denaturare a adevărului”.

 

 

Mesajul primarului Catalin Flutur, candidatul la funcția de primar al municipiului Botoșani:

FACEM CE TREBUIE!

Cu entuziasm și încredere, echipa PNL Botoșani a dat startul campaniei electorale. Am început astăzi campania electorală pentru alegerile din 27 septembrie, alături de colegii mei din puternica echipă a Partidului Național Liberal. Prima acțiune, cea de prezentare a candidaților noștri prin afișele lipite pe panourile special amenajate în oraș, a demonstrat gradul de mobilizare a liberalilor și entuziasmul care ne caracterizează. Le urez succes tuturor colegilor liberali candidați pe listele partidului din municipiul și județul Botoșani! Sunt oameni destoinici, pricepuți, profesioniști, capabili să se pună cu folos în slujba comunității noastre. VOTAȚI CU ÎNCREDERE CANDIDAȚII PNL LA ALEGERILE LOCALE DIN 27 SEPTEMBRIE!”.

 

Departamentul de Comunicare al PNL Botoșani