Politică

Costel Șoptică: ”Doina Federovici – direct responsabilă de tentativa de aruncare a țării în haos!”

senator Doina Federovici, președintele PSD Botoșani
senator Doina Federovici, președintele PSD Botoșani

Comunicat de presă Costel Șoptică, candidatul PNL la funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani:

Recent aleasă, la nivel național, vicepreședinte al PSD, Doina Federovici se dovedește a fi prelungirea mâinii lui Marcel Ciolacu în teritoriu, un lider incapabil să își gestioneze propria resursă parlamentară. Astfel, votul pe moțiunea de cenzură împotriva Guvernului nu s-a mai dat din lipsă de cvorum. Până și colegii dvs, doamna Federovici, și-au dat seama că măsurile luate de Guvernul Orban sunt cele mai bune.


Sunteți unul dintre parlamentarii care, obedient, s-a deplasat la București pentru a arunca țara în haos în plină criză economică și sanitară. Ați eșuat lamentabil și acest lucru ar trebui să vă pună pe gânduri.
Inițierea unei moțiuni de cenzură înafara cadrului legislativ indică clar modul în care PSD a condus ani la rând țara: încălcând legea și îndestulând clientela de partid. O singură preocupare are PSD: să pună din nou mâna pe putere. Această moțiune de cenzură nu reprezintă decât un act mișelesc asupra propriului popor! Trăim de cinci luni de zile cea mai dificilă perioadă din ultimii zeci de ani, iar singurul scop al PSD este să se joace cu soarta și sănătatea românilor!

Minciunile politicianiste îndrugate zilnic de către doamna vicepreședinte la nivel național, Doina Federovici și acoliții săi au dat ieri nas în nas cu realitatea: au fost trădați de proprii colegi care nu s-au obosit să susțină moțiunea. Pe lângă faptul că au depus o moțiune neconstituțională, în perioada vacanței parlamentare, în orgoliul lor, liderii PSD nu recunosc eșecul. Vorbesc de amânare a votului în condițiile în care astăzi începe sesiunea ordinară a Parlamentului.

O lipsă totală de maturitate a propriilor decizii și mai grav, o lipsă totală de interes pentru binele românilor.

Botoșăneni, aceștia sunt oamenii care v-au cerut și vă cer votul în continuare! Doina Federovici este vicepreședinte ales al PSD la nivel național, așadar este direct responsabilă de eșecul PSD și inclusiv de tentativa de aruncare a țării în haos!

Departamentul de Comunicare al PNL, prin președinte, senator Costel Șoptică

Realizat la comanda Partidului Național Liberal Botoșani, Cod mandatar financiar 21200012