Politică

(P) Roxana Țurcanu: În ciuda tuturor restricțiilor, educația trebuie să rămână prioritară.

Comunicat de presa, Filiala ALDE Botoșani

”Stimate cadre didactice,
Dragi elevi,
Începeți un nou an școlar, unul special, marcat de criza sanitară în care ne aflăm. Bucuria revenirii la școală nu mai este cea de odinioară, căci lipsa momentelor festive, regulile de distanțare fizică impuse și clasele înjumătățite, nu fac altceva decât să o umbrească. În calitate de cadru didactic înțeleg cât de mult afectează viața școlară acest context particular. Cred însă, că îl vom putea depăși prin vigilență și prin respectarea strictă a normelor sociale impuse. În
ciuda tuturor restricțiilor și a dificultăților întâmpinate în procesul de adaptare la condițiile actuale, educația trebuie să rămână prioritară.
Doamnelor și domnilor profesori, foști colegi, dumneavoastră sunteți principalii actori ai lanțului educațional și vă doresc să aveți putere de muncă și răbdare, pentru ca școala să își păstreze calitatea excepțională de până acum. Vă asigur de întregul meu sprijin, iar dacă voi ajunge autoritate locală, vă promit că veți găsi în mine partenerul de nădejde, care va susține necondiționat educația. Vă doresc să treceți cu bine peste această provocare, să fiți sănătoși și să faceți eforturi pentru ca școala botoșăneană să rămână la înălțime.
Succes deplin tuturor și un an școlar strălucit!”
Roxana Florentina Țurcanu
Candidat ALDE la Primăria municipiului Botoșani
Realizat la comanda Partidului Alianța Liberalilor și Democraților Botoșani , de S.C. PLAY BY
PLAY S.R.L., Cod Unic de Identificare mandatar financiar 2120006