Politică

Mihaela Huncă deputat Pro Romania, candidat la președinția Consiliului Județean: “Copiii, profesorii și părinții-ei sunt acum eroii  noștri! 

Odată cu începerea anului școlar au fost trimiși într-o luptă de multe ori fără arme: școli fără autorizații sanitare, fără apă curentă și dotări corespunzătoare. Chiar și așa, bucuria începerii școlii, a revederii colegilor rămâne unică și trebuie trăită de toți elevii. Anul școlar 2020-2021 începe în condiții speciale pentru că elevii,  cadrele didactice și părinții sunt nevoiți să se adapteze unor reguli mult mai stricte. Sunt provocări noi pentru fiecare dintre noi, însă numai cu respectarea regulilor de protecție sanitară putem să ne bucurăm din plin de trăirile și experiențele unice pe care școala le oferă.

Dragi elevi, profesori și părinți, știu că nu e ușor, că sunteți cei care simțiți pe propria piele lipsurile unui sistem de educație peticit și care scârțâie din toate încheieturile, însă de voi depinde în primul rând construirea unui mediu sigur și reconfortant în spațiul școlii.
Respectați regulile și totul va fi bine!
Dragi elevi, entuziasm știu că aveți, de aceea vă doresc tuturor mult succes și putere de muncă în noul an școlar! Cu atât mai mult acum, va trebui să dobândiți cunoștințele și abilitățile care să vă ajute să faceți  faţă unei lumi aflate în continuă transformare. Faceți echipă cu profesorii voștri pentru că iată, odată cu noile provocări, cel puțin în domeniul tehnologiilor de comunicare, aveți multe de învățat unii de la alții!
Succes în noul an școlar!”
Deputat Pro România Mihaela Huncă
Comandat de: PRO ROMÂNIA – Botoșani, Realizat de: PRO ROMÂNIA – Botoșani, Cod mandatar financiar: 21200010