Artistul OVI: ”Eu votez Cătălin Flutur!”

0

Primarul Cătălin Flutur beneficiază de susținerea, în alegerile locale, din partea mai multor botoșăneni cu nume mari la nivel național. 

Primul care își anunță public susținerea pentru Cătălin Flutur pentru obținerea unui nou mandat de primar este cunoscutul OVI. 

“Sunt artistul OVI, dar mai mult decât atât, sunt concitadin cu voi, născut și crescut în orașul nostru drag, Botoșani! Și doresc la fel ca și voi, ca acest oraș să cunoască o continuă dezvoltare pe toate planurile. Sunt multe de facut încă, dar sunt absolut convins ca omul potrivit pentru a duce mai departe proiectele importante pentru Botoșani, este actualul primar Cătălin Flutur. Și spun asta pentru că l-am cunoscut personal în ultimii ani, descoperind un om educat, cu simțul umorului, tenace și o mentalitate cu adevărat vestică, europeană! După ce am locuit peste 20 de ani în Norvegia, am fost plăcut surprins să vad că există și oameni capabili, cu discurs și inteligență la primăria orașului nostru! Lăsând deoparte preferințele politice ale fiecăruia dintre noi, încurajez botoșănenii așa voi face și eu, să continue alături de Cătălin Flutur! Botoșaniul merită să fie condus doar de oameni cu har, cărora le pasă de comunitatea din care trăiesc și cu spirit european! Eu votez Cătălin Flutur!”

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *