Politică

Catalin Flutur: ADMINISTRAȚIE CORECTĂ, SALVATĂ DE CĂPUȘELE PSD. Chirii mai mici pentru comercianții din piețe, salarii mai mari pentru angajați, prețuri mai mici pentru botoșăneni

FACEM CE TREBUIE!
Catalin Flutur: ADMINISTRAȚIE CORECTĂ, SALVATĂ DE CĂPUȘELE PSD
Chirii mai mici pentru comercianții din piețe, salarii mai mari pentru angajați, prețuri mai mici pentru botoșăneni

PROGRAMUL PRIMARULUI CĂTĂLIN FLUTUR PENTRU GESTIONAREA CORECTĂ A PIEȚELOR BOTOȘĂNENE:
* Din momentul în care vom prelua administrarea piețelor din municipiu de la Urban Serv, la noul serviciu înființat în cadrul primăriei, voi propune reducerea chiriilor pe care le achită lunar comercianții din Piața Mare și Piața Viilor.
* Conform calculelor preliminare ale specialiștilor noștri, chiriile vor putea fi reduse cu cel puțin 20 de procente.
* Organizarea corectă a activității Serviciului de Administrare a Piețelor, Oborului și Cimitirelor va reduce substanțial cheltuielile față de nivelul înregistrat în prezent de Urban Serv. Nefiind societate comercială, serviciul nu va fi obligat prin lege să obțină profit, trebuind doar să asigure pentru cetățeni servicii de calitate, la prețuri cât mai accesibile.
* Chiar și în condițiile în care, conform legislației în vigoare, salariile angajaților serviciului vor fi mai mari decât cele obținute în prezent de angajații Urban Serv, nivelul total al cheltuielilor va fi mai redus, permițând scăderea chiriilor.
* Cu o majoritate favorabilă în viitorul consiliu local, vom asigura o administrare eficientă și pentru Urban Serv, ceea ce va permite creșterea nivelului salarial pentru angajații care vor continua să activeze în cadrul acestei societăți și nu doar pentru cei câțiva, numiți de PSD, care și-au asigurat în prezent venituri îndestulătoare, în detrimentul celorlalți.
* După preluarea în cadrul noului serviciu, în piețele botoșănene vom realiza investiții pentru modernizarea tuturor spațiilor comerciale.
* O reducere substanțială a chiriilor plătite de comercianții din piețe va duce la o scădere a prețurilor pentru toți botoșănenii.