Roxana Țurcanu, candidat ALDE la Primăria Botoșani: Aritmetica electorală și încrederea botoșănenilor!

0

Comunicat de presă, Filiala ALDE Botoșani: În ultima perioadă, PSD-ul și PNL-ul duc dezbateri acerbe pe tema votului util, sugerând electoratului că nu merită să își irosească votul pe candidații cu șanse reduse de a fi aleși. Candidata ALDE la Primăria municipiului Botoșani, Roxana Florentina Țurcanu explică într-o scrisoare deschisă, strategia politicienilor din cele două partide, atrăgând atenția asupra faptului că aceștia privesc oamenii ca pe niște mașini de vot, pe care acum caută să le reseteze ca să își asigure pozițiile de forță pentru încă 4 ani. 

„Dragii mei botoșăneni,

Numărătoarea inversă a pornit. Ne aflăm la finalul campaniei electorale și remarc o preocupare a liderilor politici și a candidaților partidelor mari, de promovare în rândul electoratului  a  teoriei votului util. Niciunul dintre cei care invocă votul util nu va recunoaște că votul este pentru politician și nu pentru reprezentativitatea pe care dumneavoastră sperați să o aveți în forurile locale. Candidații PSD și PNL nu doresc altceva decât să dețină puterea și să decidă în continuare soarta dumneavoastră. Dacă le-ar fi păsat cu adevărat de municipiul în care trăim, astăzi nu ne-am mai fi situat în coada clasamentului ca nivel de dezvoltare. Ce s-a schimbat în ultimii 8 ani în Botoșani, având în vedere că la conducerea sa au fost doar cele două partide??  Nu credeți că dacă la masa consiliului local s-ar fi aflat și alte formațiuni politice decât PSD și PNL, am fi avut parte de dezbateri reale și constructive și nu de circul ieftin făcut de consilierii pe care dumneavoastră i-ați creditat?  Cum vă puteți aștepta la rezultate diferite, dacă nu schimbați nimic! Cele două partide vin cu aceiași oameni! Dacă în două mandate n-au făcut nimic, credeți că vor face acum?

Este timpul să alegeți oamenii în care aveți încredere și care vor cu adevărat să scoată din amorțire orașul acesta. Votul util este o găselniță pentru a vă împiedica să dați o șansă partidelor mici. ALDE a avut puterea să renască și să vină cu echipe puternice și motivate atât la municipiu cât și la județ. Aveți încredere în noi și vă vom demonstra că nu v-ați irosit votul!

Este timpul faptelor concrete pentru revigorarea Botoșaniului, pe care eu, Roxana Florentina Țurcanu, mi le voi asuma în mandatul 2020-2024! ” 

Biroul de presă

ALDE Botoșani

Realizat la comanda Partidului Alianța Liberalilor și Democraților Botoșani , de S.C. PLAY BY PLAY S.R.L., Cod Unic de Identificare mandatar financiar 21200063.

 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *