VIDEO Cosmin Andrei și Vali Catargiu, soluții pentru un traseu pe bicicletă de la Primărie la Aquaparcul Cornișa plus Pasarelă de la ACR la Cornișa

0Problemele din Botoșani ale pasionaților de ciclism și de mișcare în aer liber sunt dezbătute, în premieră, de un candidat la Primăria municipiului reședință de județ.

Actualul viceprimar Cosmin Andrei, candidatul PSD la funcția de primar al municipiului Botoșani, a acceptat invitația lui Vali Catargiu, antreprenorul botoșănean care a înconjurat Marea Neagră pe bicicletă, de a face o plimbare pe bicicletă de la Primărie la Aquaparcul Cornișa pentru a vedea problemele pe care le întâmpină bicicliștii. 

Lipsa unui culoar pentru biciclete pe Pietonalul Unirii și lipsa unei pasarele peste drumul național Botoșani-Suceava au fost principalele probleme întâlnite de aceștia pe traseul Primărie-Cornișa. 

Cosmin Andrei s-a angajat să caute soluții pentru problemele pe care le-a întâmpinat pe două roți pe traseul străbătut în oraș și chiar să intensifice discuțiile cu pasionații din acest domeniu. 

Este pentru prima dată la Botoșani când un candidat la funcția de primar testează un traseu cu bicicleta pentru a constata personal problemele întâmpinate. 

VEDEȚI în materialul VIDEO traseul și discuția celor doi.Pe bicicletă împreună cu Vali Catargiu, pentru a vedea cum pot ajunge bicicliștii astăzi din centrul orașului la Cornișa.Botoșaniul va avea mai multe piste pentru bicicliști!

Publicată de Cosmin Andrei – Candidat Primăria Botoșani pe Luni, 21 septembrie 2020

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *