Cătălin Silegeanu: În Cluj s-a modernizat kilometru de linie de tramvai cu 0,9 milioane, la Botoșani proiectul e de 1,9 milioane per km

0

Omul de afaceri Cătălin Silegeanu, candidat independent la Primăria Botoșani, a precizat, într-un LIVE pe Facebook, faptul că nu va tolera ca proiectul de modernizare a transportului public electric cu tramvaie să dureze 5 ani. 

Acesta a oferit informații despre costurile și durata de timp în care un proiect similar s-a implementat în Cluj. 

”Avem în Botoșani două linii de tramvai, linia 101 în lungime de 11,6 km, și 9,6 km la 102. Urmează implementarea proiectului care conform declarațiilor din presă ar urma să dureze 5 ani de zile.  Domnule Cătălin Flutur, stăm 5 ani de zile la 20 și ceva de km? În 2011, în Cluj s-au modernizat două tronsoane în total cu 28 milioane euro 25,7 km, acest proiect implementat în maxim 3 ani de zile. La noi de ce durează 5 ani de zile? În Cluj s-a modernizat kilometrul de linie de tramvai cu 0,9 milioane, la Botoșani proiectul e de 1,9 milioane per kilometru. Nu cred că au crescut prețurile chiar atât. Eu nu voi accepta niciodată să stau 5 ani în moloz, în șantier”, a declarat Cătălin Silegeanu. 

 

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *