Administrație Politică

Lucian Borfotină: ”Mai avem treabă, mai avem drumuri de asfaltat, mai avem de tras apă, mai avem de adus gazul. Sunt proiecte depuse” VIDEO 



Lucian Borfotină, primarul comunei Cristești, le-a transmis consătenilor săi un mesaj în care îi anunță ce s-a realizat pe plan local în ultimii patru ani, la primul său mandat de primar, și la ce proiecte s-a lucrat și vor fi implementate în comună în următorii patru ani. 

”Mă cunoașteți de acum de patru ani de zile. Am reușit să implementez toate proiectele pe care le-am promis. Dar mai avem treabă, mai avem drumuri de asfaltat, mai avem de tras apă, mai avem de adus gazul. Sunt proiecte depuse la CNI, la Ministerul Dezvoltării, unele în analiză, altele deja aprobate. 

Vă rog să nu aplecați urechea la toate promisiunile electorale care nu au relevanță și nu vor fi aplicate niciodată. Sunt multe proiecte care pot fi realizate și unele care nu vor putea fi realizate niciodată. 

În acești patru ani am reușit să asfaltăm, să renovăm școli, să construim grădinițe, un cămin cultural, să cumpărăm utilaje. Intenția mea este de a dezvolta această comună și de a o aduce la standarde europene. Nu partidele politice implementează proiecte, ci primarul în funcție. E total greșit să spui că PSD-ul a reușit să dezvolte Clujul și nu Emil Boc, PSD-ul a dezvoltat Oradea și nu Ilie Bolojan, PSD-ul a reușit să dezvolte Aradul și nu domnul Falcă. În fiecare comună, în fiecare oraș cel care conduce își asumă și succesele și insuccesele. 

Rugămintea mea este să continuăm împreună în aceeași echipă, o echipă care a demonstrat și care a reușit să miște lucrurile în condițiile în care acum 4 ani de zile comuna noastră arăta într-o stare deplorabilă”, a transmis Lucian Borfotină.

https://www.facebook.com/LucianBorfotinaBT/videos/1188807448168416/