Politică

Comunicat de presă PSD: DE CE SĂ VOTEZI DOINA FEDEROVICI PREȘEDINTE AL CONSILIULUI JUDEȚEAN BOTOȘANI?

Comunicat de presă PSD Botoșani: 

  1. Pentru că este o persoană tânără, ambițioasă, cu o putere mare de muncă.
  2. Pentru că e o familistă convinsă, care și-a crescut cu responsabilitate fetița și care acum vrea să le ofere tuturor copiilor din județul Botoșani servicii medicale și educaționale de calitate fără niciun fel de discriminare.
  3. Pentru că de fiecare dată, pune pe primul loc interesul comunităților locale din Botoșani.
  4. Pentru că are cunoștință de problemele din toate localitățile județului Botoșani, începând de la fiecare sat, comună, oraș și până la municipiul reședință de județ.
  5. Pentru că are experiența a două mandate de parlamentar al județului Botoșani precum și expertiza dobândită în funcțiile de coordonare în administrația publică locală în ultimii 10 ani. 
  6. Pentru că în calitate de parlamentar a susținut proiectele de investiții din fiecare comunitate locală, indiferent de culoarea politică a primarului, începând de la aducțiune de apă și canalizare, la asfalt pe drumuri, până la construcția și dotarea unităților de învățământ, construcția de locuințe, amenajarea de dispensare medicale, dotarea și modernizarea Spitalului Județean Mavromati.
  7. Pentru că are cea mai profesionistă echipă de candidați pentru consilieri județeni, medici, profesori, economiști, ingineri, specialiști în administrație publică și fonduri europene.
  8. Pentru că vrea să continue obiectivele de investiții începute în guvernarea PSD în toate localitățile din județ pentru care a încurajat reprezentanții autorităților și instituțiilor publice județene să depună proiecte.
  9. Pentru că vrea să aducă județul Botoșani pe harta turistică a României prin valorificarea și interconectarea turismului ecumenic, al personalităților marcante care provin din Botoșani, prin istoria și cultura locală și prin meșteșugurile și produse tradiționale din această regiune.
  10. Pentru că are un program dedicat pentru atragerea de bani europeni pentru investițiile din județul Botoșani prin creșterea gradului de absorbție al fondurilor europene și organizarea unui compartiment dedicat elaborării de proiecte cu finanțare de la Uniunea Europeană pentru investiții în infrastructura locală de drumuri și utilități publice.

Comandat de PARTIDUL SOCIAL DEMOCRAT – ORG. JUD. BOTOȘANI, Realizat de Direct Research SRL, Cod unic de identificare mandatar financiar 21200019.