PSD Botoșani și-a ales candidații la Parlamentare: Budăi, Șlincu, Pătrăuceanu, Huțu, Lăzăruc și Trufin 

0 

Comunicat de presă: PSD Botoșani a anunțat astăzi că, în forurile statutare ale Organizației Județene, a fost votată echipa de candidați pentru alegerile parlamentare.

Organizația Județeană a PSD vine în fața botoșănenilor cu oameni competenți, cinstiți, devotați intereselor comunităților locale din care provin și care au făcut performanță în domeniile lor de activitate. La fel ca la alegerile locale, am venit cu oameni bine pregătiți, medici, profesori, economiști, ingineri, juriști, specialiști în administrație publică și în fonduri europene. La PSD Botoșani, oamenii sunt pe primul loc și siguranța nivelului de trai al fiecărui botoșănean, fie că vorbim de siguranța locurilor de muncă, de siguranța sănătății, de siguranța educației sau de siguranța economică. Pentru noi, cei de la PSD toți botoșănenii trebuie tratați la fel și fiecare om trebuie să simtă că viața lui se îmbunătățește în fiecare zi”, declară preşedintele Organizaţiei Judeţene Botoşani – Doina Federovici.


PSD la nivel național și la nivel local, inclusiv în județul Botoșani a atras în ultimii ani tineri specialiști și oameni cu experiență în domeniul sănătății, educației, antreprenorialului și reprezentanți ai societății civile. Oamenii bine pregătiți și cu bună credință și-au dat seama că PSD este singurul partid care are soluții concrete și care are priceperea să guverneze pentru fiecare român. 

PSD este deschis tuturor oamenilor de bună credință, care vor să facă parte din echipa sa de la nivel local şi naţional. PSD este pregătit să guverneze România cu o echipă de specialiști care să repare tot ce a stricat Iohannis și Orban! Sănătatea, educația, protejarea locurilor de muncă și investițiile concrete la nivel local sunt prioritățile PSD pentru Botoșani și pentru România. PSD are soluții. PSD știe să guverneze bine. Programul de guvernare al PSD pentru următorii 4 ani este gata și va fi prezentat în detaliu în perioada următoare.”, declară preşedintele executiv al Organizaţiei Judeţene Botoşani – Marius Budăi.

  

PSD vine cu o nouă viziune economică, menită să aducă prosperitate și dezvoltare, cu o nouă echipă, cu un nou plan concret și coerent de acțiune guvernamentală. 

PNL și aliații săi rămân partidele haosului, ale improvizației și incompetenței care au îngenuncheat economic țara, au îndatorat-o fără măsură și i-au obligat pe români să strângă cureaua și au refuzat dublarea alocațiilor și majorărilor de venituri pentru profesori și pensionari.

România se vindecă, România crește economic și social cu PSD la guvernare. Este un fapt!

PSD, așa cum și în trecut a reușit să readucă România pe traseul dezvoltării și acum a pregătit planul de salvare. România își poate reveni numai prin programele și măsurile pe care PSD le va aplica din momentul în care va reveni la guvernare.

Candidații pentru Senatul României sunt:

 1. Trufin Lucian – Inginer;
 2. Lupaşcu Costel – Jurist;
 3. Guraliuc Elena – Ramona – Medic primar;
 4. Murariu Marian – Inginer;
 5. Barbacariu Silviu – Inginer.

Candidații pentru Camera Deputaților sunt:

 1. Budai Marius – Economist;
 2. Şlincu Dan – Constantin – Economist;
 3. Pătrăuceanu Constantin – Neculai – Jurist;
 4. Huţu Alexandra – Licenţiat şi master în Ştiinţe administrative, Licenţiat în drept;
 5. Lăzăruc Dana – Medic stomatolog;
 6. Nistor Constantin Cristian – Inginer;
 7. Gurău Eduard – Medic;
 8. Manolache Ciprian – Profesor. 

 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *