FOTO Surpriza alegerilor locale a depus jurământul de primar. Claudiu Ilaș a preluat conducerea Primăriei Dângeni

0
Tânărul Claudiu Ilaș, cel mai tânăr primar al județului, a depus astăzi jurământul de credință în funcția de primar al comunei Dângeni. 

Acesta a fost susținut de echipa Pro România Botoșani și a câștigat alegerile în fața secretarului general al PNL Botoșani, Cătălin Rotundu. 

La depunerea jurământului lui Ilaș au participat deputatul Mihaela Huncă, co-președintele Pro România Botoșani, senatorul Lucian Trufin, de la PSD, dar și fostul primar al comunei Dângeni, Cătălin Rotundu.  


 

Mihaela Huncă a fost cea care l-a adus pe Ilaș la Pro România, alături de întreaga organizație locală. 

”Am toată încrederea în energia și determinarea sa și sunt convins că împreună cu noul Consiliu Local va putea să atragă și să implementeze proiectele de dezvoltare asumate în campania electorală, atât de necesare comunei Dângeni. Îl asigur de toată susținerea noastră a consilierilor PSD, a conducerii CJ Botoșani și a echipei de parlamentari”, i-a transmis senatorul Lucian Trufin noului primar al comunei Dângeni. 

 

Imediat după ce Ilaș a câștigat alegerile locale la Dângeni, deputatul Mihaela Huncă a început să-l sprijine ca nou edil-șef prin găsirea de axe de finanțare din fonduri europene pentru care comuna Dângeni ar putea aplica proiecte.  

 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *