Politică

Cătălin Silegeanu: nu poți adopta măsuri benefice pentru România fără a sancționa groparii României, sau perpetuând această „anemie” a Parlamentului



 


 

Cătălin Silegeanu, împreună cu ProRomânia, continuă lupta pentru apărarea intereselor cetățenilor, pentru ca acestea să fie corect reprezentate în Parlamentul României

De aceea, ProRomânia este singurul partid care face opoziție și critică blaturilor politice și care vegheazã ca interesele cetãtenilor să fie corect reprezentate în instituțiile publice, prin proiecte de lege pentru ca societatea sa fie pregătită să facă față noilor situații și schimbărilor majore create de către situațiile imprevizibile care au apărut.

De altfel, în urmă cu câteva zile, Cătălin Silegeanu afirma, alături de conducerea organizației botoșănene, că proiectele comune au fost punctele forte ale aderării acestuia la partidul Pro Romania. Acesta susține și punctele cuprinse în manifestul politic al ProRomânia 2020-2024.

 




 

 Cătălin Silegeanu susține că Pro Romania are nevoie de un suflu nou:

„Sunt un foarte bun organizator și o persoană deschisă care încurajează tinerii și pe toți cetățenii care doresc să se implice în proiectele de care are nevoie România, la nivel național, cât cât și Botoșaniul, să vină alături de noi.

Susțin formarea unei echipe cu persoane dornice de schimbare, profesioniști capabili să implementeze proiecte, să atragă fonduri europene și să respecte angajamentele față de cetățeni și nevoile acestora.

Însă, nu poți adopta măsuri benefice pentru România fără a sancționa groparii României, sau perpetuând această „anemie” a Parlamentului și a actualilor reprezentați ai poporului.

Oamenii trebuie să CUNOASCĂ atribuțiile și îndatoririle parlamentarilor. Trebuie să ȘTIE că aceștia au un jurământ de respectat.

În acest moment, cel mai important lucru pentru democrație este reintrarea Parlamentului în matca sa constituțională și deplina exercitare a puterilor constituționale, legislative, pentru ca bugetul României să nu mai fie pușculita personală a unor politruci și a clientelei de partid.

Recăpătarea controlului parlamentar constituțional cu privire la anchetarea celor care au adoptat măsurile dăunătoare pentru economia României, pentru că, după cele șapte luni de criză sanitară, timp în care Guvernul a ocolit Parlamentul pentru eterna prelungire a stării de alertă, care nu a limitat absolut deloc răspândirea virusului, măsurile acestea au accelerat și adâncit criza economică în care ne aflăm.

Poporul este suveran.

Parlamentul reprezintă voința poporului, nu interesele de partid. Iar parlamentarii trebuie să fie Pro România! „.