Politică

Mihaela Huncă, Pro România: ”Un ban-atât valorează bunăstarea poporului român în ochii guvernului Orban”

Comunicat de presă: Mihaela Huncă-deputat Pro România :
1 ban-atât valorează bunăstarea poporului român în ochii guvernului Orban. Bătaie de joc la adresa românilor: Ministerul Muncii a mărit valoarea tichetelor de masă cu cea mai mică sumă posibilă… un ban!

Performanţă de invidiat pentru Ministerul Muncii care printr-un ordin sec a reuşit să mărească valoarea tichetelor de masă. Majorarea este de domeniul ridicolului: un ban. Astfel, din luna octombrie, valoarea unui tichet de masă creşte de la 20 de lei la 20,01 lei.




“Nu putem să vorbim de neglijență sau de necunoaștere, ci de umilirea intenționată a celor peste 2 milioane de beneficiari. Nu și-a mai permis nimeni până acum să aducă un asemenea afront românilor. Uitați-vă numai la ce achiziții se fac de către ministere și instituțiile guvernului pentru protocol: mâncăruri alese și băuturi fine pe săturate. Aceasta este performanța economică și așa arată politicile de bunăstare ale PNL: belșug pentru ei și sărăcie pentru popor!  Devine tot mai clar că după alegeri ne așteaptă tăieri de pensii și salarii, majorări de taxe și impozite. Guvernul nu mai are bani și va începe cu disponibilizări și cu prăbușirea economiei. Am ascultat cu atenție sfaturile și, mai ales, nemulțumirile botoșănenilor.  Dialogul permanent cu aceștia mi-a arătat că avem nevoie în Parlament în primul rând de oameni cărora să le pese.  PRO România este singurul partid care vine cu PROmisiunea ieșirii din criză, cu soluții concrete de sprijin pentru alimente și produse de igienă, cu măsuri clare de susținere pentru companiile autohtone, cu variante de lucru pentru sănătate și educație, în sensul asigurării continuării activității din aceste sisteme, fără blocaje ca și până acum. Trebuie să oprim în 6 decembrie această bătaie de joc la adresa noastră a tuturor la care asistăm zilnic. Împreună cu echipa Pro România voi acționa în Parlament pentru stoparea derapajelor și abuzurilor la adresa românilor”, a declarat candidatul Pro România Botoșani la Camera Deputaților Mihaela Huncă.