Politică

Silegeanu acuză echipa Huncă-Toma: ”Alegeri libere, nu impunerea în forță a unui președinte la o ședință din restaurant”




Demisia Mihaelei Huncă din funcția de coordonator al Pro România Botoșani și înlocuirea cu viceprimarul Liviu Toma este considerat un abuz a celor doi față de restul echipei partidului. Cel care face acuzațiile este Cătălin Silegeanu, cel care la alegerile locale a primit ca independent mai multe voturi decât Liviu Toma susținut de Pro România. 

Silegeanu a ”explodat” după ședința de ieri a Pro România la care el și mai mulți vicepreședinți ai partidului nici măcar nu au fost invitați. 

”Este timpul pentru un exercițiu democratic real în Pro România, dincolo de interesele personale ale unui singur membru. Cer organizarea de alegeri libere și democratice, nu impunerea în forță a unui președinte la o ședință din restaurant, ședință la care nici măcar nu am fost invitat. Nu au fost invitați toți președinții de organizații, ci doar pe cei care le-au convenit lor. Pro România trebuie sa reprezinte interesele populatiei, iar lipsa de preocupare pentru români s-a văzut în rezultatele ultimelor alegeri”, a declarat Cătălin Silegeanu