Comunicat de presă: Pro România Botoșani rămâne alături de cetățeni prin reprezentanții în primării,  în Consiliile Locale și cel județean 

0Comunicat de presă:
Pro România Botoșani rămâne alături de cetățeni prin reprezentanții în primării,  în Consiliile Locale și cel județean

Sâmbătă, 16.01.21 s-a desfășurat întâlnirea regională cu alesii locali și coordonatorii organizatiilor locale. La aceasta întâlnire s-au prezentat activitatile ce vor avea loc  in acest an. În urma retragerii Mihaelei Huncă din funcția de coordonator, a fost numit de la nivel național Constantin Liviu Toma, viceprimarul municipiului Botoșani.  Acesta va coordona interimar activitatea organizației PRO România Botoșani, până la alegerile care vor avea loc conform unui calendar stabilit de către Biroul Executiv Național. Mihaela Huncă rămâne in echipa de conducere a partidului din postura de membru al Biroului Județean și coordonator la nivel național al Departamentul de Educatie PRO România.
În perioada următoare se va realiza la nivelul fiecărei formațiuni locale analiza activității din anul 2020 și se vor întări organizațiile. Chiar dacă nu suntem un partid parlamentar,  noi vom continua să fim alături de cetățeni prin proiectele pe care le vom iniția și susține in Consiliile Locale și în Consiliul Județean.
Biroul de presă PRO România Botoșani 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *