Politică

Delegația Permanentă a ALDE a decis convocarea Congresului Extraordinar pentru întreruperea procesului de fuziune cu PRO România




Comunicat de presă- Filiala ALDE Botoșani

Delegația Permanentă Natională a ALDE, întrunita în data de 26 ianuarie a.c. , a decis convocarea în data de 26 februarie 2021 a Congresului Extraordinar al partidului pentru denunțarea protocolului de fuziune cu PRO România și întreruperea demersurilor de fuziune dintre cele două formațiuni politice. 

Diferențele de viziune cu privire la viitorul comun au făcut ca reprezentanții ALDE, reuniți în cadrul Delegației Permanente, să adopte această decizie. ALDE si PRO România vor continua să reprezinte în continuare interesele electoratului propriu.

ALDE va continua sa apere drepturile și libertatile cetătenilor, reprezentând interesele clasei de mijloc, ale acelora care lucrează în serviciul public, ale întreprinzătorilor din toate sectoarele economiei, ale practicienilor profesiilor liberale, ale românilor pentru care libertatea individuală este pusă cu adevărat în valoare prin asumarea activă a responsabilității pentru propriul destin, pentru soarta comunității si prosperitatea națiunii.

Congresul Extraordinar al Partidului Alianța Liberalilor și Democratilor-ALDE va avea loc în data de 26 februarie 2021, ora 15.00, și se va desfasura prin sistem de videoconferință, având în vedere măsurile de restricție privind organizarea evenimentelor in contextul stării de alertă si al pandemiei. 

Biroul de presă,

ALDE Botoșani