20 de ani de Lux Ro, cea mai importantă clinică privată din Botoşani

0

Puţine sunt afacerile care au reuşit în Botoşani să acumuleze 20 de ani de existenţă. Nu sunt multe, dar sunt solide şi vor să mai reziste încă pe atât.

 

Una dintre acestea este LUX RO, cea mai importantă clinică privată din Botoşani, portivit indicatorilor economici şi a topurilor întocmite de Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului.

Dacă alte afaceri din Botoşani care au peste 20 de ani sunt în domeniul producţiei industriale, unde lucrează cu materii prime pe care le modelează, pe care le prelucrează şi le asamblează, la LUX RO materia primă este OMUL, acolo se modelează VIAŢA, se prelucreză şi se asamblează în aşa fel încât pacientul să redevină sănătos. În orice alt domeniu sunt permise greşelile pentru că pentru un produs finit greşit se ia altă materie primă şi se face un alt produs finit, însă domeniul în care activează LUX RO este cel mai preţios pentru oameni pentru că se lucrează cu viaţa, cu sănătatea.

De 20 de ani, zeci de mii de pacienţi au ajuns la LUX RO, unii pentru controale de rutină, alţii cu boala într-un stadiu avansat, alţii chiar la limita dintre viaţă şi moarte şi de fiecare dată pentru ei s-a făcut TOTUL. De fiecare dată s-a trecut peste toate inconvenientele produse de birocraţie, de legislaţia în continuă schimbare şi s-a ajuns la ţelul propus de managerii LUX RO pentru că de fiecare dată este vorba despre VIAŢA botoşănenilor.

“Am deschis pe 1 august 1997 cu câteva aparate, după care ne-am modernizat. Nu am cumpărat niciodată aparate b_280_0_16777215_00_images_articles_luxro_aniversare_lux_ro2.jpgreuzinate, tot ce am cumpărat a fost nou pentru a ne respecta pacienţii şi medicii colaboratori”, a declarat Dana Gavriliuc, directorul general al LUX RO.

În urmă cu doi ani, la aniversarea a 18 ani de prezenţă în Botoşani, LUX RO aducea în judeţ cel mai performant computer tomograf, nou-nouţ, care a costat peste 250.000 euro.

Achiziţia de aparatură nouă, performantă, de ultimă generaţie continuă la LUX RO, clinica având în plan noi investiţii în perioada imediat următoare.

De 20 de ani, botoşănenii ştiu că la LUX RO primesc cele mai bune consultaţii, au parte de cele mai bune investigaţii medicale şi că acolo se fac cele mai precise analize.

În momentul de faţă, Lux RO colaborează cu 50 de medici şi este lider de piaţă în domeniul său ca urmare a numărului mare de specializări în care oferă servicii medicale şi a aparaturii de ultimă generaţie folosită.

Duminică, familia LUX RO a sărbătorit cei 20 de ani de existenţă alături de cadrele medicale şi de personalul clinicii la restaurantul Casa Lux.

Clinica LUX RO este situată pe strada Poştei, nr. 9, în municipiul Botoşani.

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *