Ofertă în Botoșani: 55 lei pentru o periuța de dinți cu perii impregnați cu particule nanometrice pure de aur

0

Să ne bucurăm de zâmbete frumoase! Periuţe de dinţi cu aur şi cărbune din bambus. Vrei să te bucuri de o dantură sănătoasă şi să îți menții culoarea frumoasă a dinților? Periuţa de dinţi Nano-b cu aur şi cărbune din bambus este cea mai potrivită!

– Jumătate dintre perii periuţei sunt impregnaţi cu particule nanometrice pure de aur care distrug până la 99,99% din toate bacteriile care ajung în apropierea periuței de dinți! Odată impregnate în perii periuţelor de dinţi, nanoparticulele rămân pe periuța de dinți şi nu pot fi spălate sau uzate. Acest lucru asigură o spălare, de fiecare dată, cu o periuță de dinți dezinfectată, curată și sănătoasă, ceea ce nu este posibil cu periuţele de dinţi obişnuite. Aurul este utilizat pe scară largă în medicina tradiţională naturistă dar şi în medicina modernă alopată, pentru proprietățile lui antibacteriene și de igienă, cu rezultate pozitive dovedite.

– Restul perilor sunt impregnaţi cu particule nanometrice de cărbune din bambus care ajută la curăţarea plăcii bacteriene, a impurităţilor şi petelor de pe dinţi, precum şi la albirea naturală a dinţilor. Dinţi mai curaţi şi fără bacterii înseamnă o respiraţie mai proaspătă.

Alege periuţa de dinţi Nano-b cu aur şi cărbune din bambus şi te vei bucura de un produs premiat! În 2015 a câştigat premiul “Best

b_280_0_16777215_00_images_periuta_aur1.jpg

Health Breakthrough”, în categoria “Cele mai bune produse pentru sănătate şi nutriţie”, oferit de juriul de prestigiu al Beauty Short List Awards din Marea Britanie.

Pentru mai multe detalii accesati link-ul http://www.nano-b.ro/periuteaurcarbunebambus.html

Le gasiti in Farmaciile Anca la pretul de 55 lei.

Sa zambiti frumos!!!

SURSA FOTO: Contul de Facebook al Farmaciei Anca

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *