Un medic are nevoie de 100.000 dolari pentru a salva viața fiului său

Caz absolut șocant transmis prin intermediul contului de Facebook al Spitalului Județean Mavromati Botoșani.

 

Un medic are nevoie de nu mai puțin de 100.000 dolari pentru a salva viața fiului său.

 

Vă relatăm integral postarea de pe acest cont:



Coordonatorul compartimentului de urologie de la Spitalul Județean de Urgenta “Mavromati” – Botoșani se confruntă cu cel mai dificil caz din viața sa: trebuie să își vindece propriul copil.

Fiul medicului primar Dorin Bodnar a fost diagnosticat cu sarcom alveolar de părți moi cu diseminări pulmonare și osoase.

Medicul ar fi încercat să țină cât mai departe de ochii lumii teribila veste și să se descurce prin propriile forțe pentru tratamentul care ar bate spre 100.000 de dolari, însă colegii săi au aflat și au demarat o companie umanitară.

Astfel, familia dr. Constantin Moșneguțu, președintele Colegiului Medicilor Botoșani, a făcut un apel public:

”Un distins coleg de-al nostru are nevoie de ajutor. Deși suntem în prag de sărbători și fiecare dintre noi se gândește cum poate să își bucure familia, colegul nostru nu poate face asta fiindcă copilul său este grav bolnav (…). Vă solicit sprijinul și ajutorul. Vă rugăm ca cei dintre dumneavoastră cu suflet mare care vor dori să ajute, să lase orice sumă doresc la sediul Colegiului Medicilor Botoșani cu mențiunea «pentru dr. Bodnar». Toți luptăm cu boala, dar de această dată vă rog să fim uniți în fața ei și să ajutăm acest suflet să treacă cu bine prin încercarea vieții lui. Vă mulțumesc”.

Colegiul Medicilor își are sediul în curtea Spitalului Județean de Urgenta “Mavromati” – Botoșani

Tratamentul ar trebui efectuat în Statele Unite ale Americii.