FOTO Vezi cum au evoluat lucrările de 12,8 milioane lei la Spitalul Leon Dănăilă, primul spital construit pe plan local după Revoluție

0

Șantierul noului spital ”Leon Dănăilă” din Botoșani

Lucrările la primul spital construit de statul român în Botoșani în ultimii aproape 29 de ani avansează în termenii prevăzuți în contractul de execuție.

Licitația pentru construcția noului spital de boli cronice și îngrijiri paleative ”Leon Dănăilă”din Botoșani, finanțate de Compania Națională de Investiții, a fost câștigată de firma locală Victor Construct, condusă de omul de afaceri Victor Mihalachi.

12,8 milioane lei costă noul spital, care se construiește în spatele Spitalului de Recuperare ”Sfântul Gheorghe” din municipiu, iar compania locală Victor Construct pare să nu aibă, momentan, nicio problemă în derularea proiectului. 

 

loading…

 

Loading…

Lucrările au început pe 20 noiembrie 2017, iar termenul de finalizare este de 24 de luni.

Printr-un sondaj de opinie, botoșănenii au stabilit ca numele noului spital să fie ”Leon Dănăilă”.

Prima unitate medicală construită după 29 de ani în Botoșani va avea subsol, parter și trei etaje, RMN, sale de mese și 100 de paturi.

Personalul medical va fi angajat de Ministerul Sănătății, dar unitatea va fi în subordinea Primăriei municipiului Botoșani. 

 

 

 

 


Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *