Licitație de 336.000 lei pentru tunelul de legătură dintre Spitalul Sf Gheorghe și noul Spital de boli paliative

0

Autoritățile locale au scos la licitație construirea unui tunel de legătură între Spitalul municipal Sfântul Gheorghe și noul spital de boli paliative care va purta denumirea Leon Dănăilă.

Valoarea licitației pentru construirea tunelului de legătură este estimată la 336.134 lei, iar deschiderea ofertelor se va face în data de 20 iunie.

Noul spital care se construiește acum în Botoșani este pe un teren din spatele actualului Spital de receperare Sf Gheorghe. 

 

loading…

 

Loading…

”Înainte de depunerea ofertelor, participanții se vor deplasa la sediul unității din strada Calea Națională nr. 2 Botoșani pentru a studia situația din teren. Poate participa orice operator economic care are dreptul legal de a presta lucrări ce fac obiectul prezentului anunț, prezentând în acest sens certificat constatator emis de Oficiul Registrului Comerțului din care să reiasă obiectul de activitate”, se arată în anunțul licitației.

 

Noul spital de boli paliative este construit de compania Victor Construct și finanțarea de peste 12 milioane lei este asigurată de Compania Națională de Investiții.

Construcția tunelului de legătură între cele două unități medicale este necesar pentru asigurarea fluxului de hrană către noul spital care va fi mai mult o secție a actualului Spital de recuperare.

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *