A murit unul dintre cei mai cunoscuți medici pediatri. Dumnezeu să-l ierte!

În această dimineață, unul dintre cei mai cunoscuți medici pediatri din Botoșani, cu o experiență de zeci de ani în profesarea acestei meserii nobile, a decedat.

Medicul Dan Hamza, care a tratat generații întregi de botoșăneni, s-a stins din viață și a lăsat un loc gol atât în medicina botoșăneană, cât și în întreaga comunitate. Mii de vieți salvate într-o crieră care l-a transformat într-o legendă pe plan local. 

Medicul Tamara Ciofu, colegă cu Dan Hamza la Pediatrie, a anunțat decesul acestuia pe rețelele de socializare. 

 

 

 

”A plecat la ceruri în această dimineață un apreciat și respectat coleg, dr. Dan Hamza.

Viața și-a dedicat-o cu devotament și seriozitate, îngrijirii micuților în Secția de Pediatrie apoi în Spitalul de Pediatrie Botoșani, pentru care s-a străduit să-l facă cât mai funcțional și să atragă noi colegi. Mulți copii, astăzi părinți la rândul lor, au fost îngrijiți, tratați de d-nul dr. Hamza și nu-l vor uita, pentru afecțiunea și dăruirea sa. Ca și ei, noi foștii lui colegi, ni-l vom aminti mereu, asa cum era: neobosit, îndatoritor și gata oricând să împărtășească din experiența sa. Veți rămâne un reper profesional în cardio-pediatria jud.Botoșani și a Moldovei. Drum bun spre Împărăția Luminii domnule dr. Dan Hamza!”, a declarat medicul Tamara Ciofu.