Ce nu a reușit statul român, face o clinică dentară din Botoșani. Clip GENIAL de încurajare a spălatului pe dinți

O clinică dentară din Botoșani are o campanie GENIALĂ prin care încurajează spălatul pe dinți.

Clinica Dentastic a apelat la un influencer foarte apreciat și împreună au creat un clip care a devenit viral pe internet în ciuda temei pe care o promovează, spălatul pe dinți.

Clinica Dentastic, condusă de medicul Răzvan Pelin, a apelat la George Bonea, cunoscut ca Speaker-ul Demotivațional. Împreună au gândit clipul care poartă numele ”Cu dinții ăia vrei să-ți zâmbească viața?”.

 



 

 

Clipul are pe Youtube peste 63.000 de vizualizări și a strâns peste 3000 de Like-uri, cele câteva sute de comentarii arătând impactul avut asupra celor abonați la canalul lui George Bonea.

Clinica Dentastic este singura din Botoșani și din regiunea Moldovei care are în dotare robotul CEREC, cu ajutorul căruia dinții sunt realizați cu o precizie robotică după mulaj virtual și poate fi făcută și schimbată întreaga dantură într-o singură zi.

Doar 7% din clinicile dentare din întreaga lume au această aparatură, iar în România există doar în București, Brașov, Timișoara, iar de doi ani de zile este și în Botoșani.

Tehnologia Sirona CEREC(CEramic REConstruction), mașina care face dinții cu cele mai puține erori comparativ cu metodele știute până acum.

Din acest motiv, locuitori din toate județele regiunii Moldova vin la Botoșani pentru a dinții făcuți de Dentastic la robotul CEREC.