Deputatul Rotaru a donat soluții de dezinfecție și viziere în valoare de 15.000 lei, Spitalului de Boli Infecțioase din Botoșani

Într-un efort de a proteja cadrele medicale și pacienții din spital, care se confruntă cu pandemia de coronavirus, pe fondul lipsei soluțiilor de dezinfecție și igienizare, precum și a echipamentelor de protecţie, deputatul PSD Răzvan Rotaru a donat în această dimineață Spitalului de Boli Infecțioase din Botoșani, 200 litri de soluție dezinfectantă și viziere în valoare totală de 15.000 RON.

„Ne confruntăm cu o gravă criză medicală, în contextul pandemiei COVID-19 și vreau să ajut, chiar dacă este doar într-o mică masură.”, a declarat Răzvan Rotaru.



Acesta își dorește ca oamenii cu potențial financiar din municipiul nostru să ii urmeze exemplul și să facă donații către spitalele din Botoșani.
„Adresez rugămintea ca toți cei care au posibilitate financiară din Botoșani să sprijine, contribuind cu o donație de materiale și echipamente necesare de protecție pentru spitalele din județul nostru, având în vedere vulnerabilitatea județului Botoșani.
Vă rog, haideți să facem un efort comun, pentru a depăși cu bine, perioada aceasta atât de grea!”, susține deputatul PSD.
loading…