Bunătăţi tradiţionale produse la Botoşani: Caşcaval cu nucă, caşcaval cu chimen FOTO

0

Vlăsie Company produce bunătăţile caşcaval cu nucă şi caşcaval cu chimen, asta după ce a readus pe mesele românilor şi caşcavalul în ceară.

Constantin Aniculăesă, directorul Vlăsie Company, a declarat că sortimentul cu chimen a fost lansat primul şi a fost foarte bine primit pe piaţă, iar recent s-a livrat către magazine şi sortimentul de caşcaval cu nucă.

„Caşcavalul cu nucă este pe piaţă de o lună de zile şi se poate spune că este încă în faza testării. Caşcavalul cu chimen, care este o adevărată delicatese, a fost foarte bine primit de piaţă şi noi îl recomandăm să fie însoţit de un pahar cu bere sau unul cu vin roşu pentru a simţi din plin savoarea sa. Caşcavalul nostru cu ceară a avut un impact semnificativ pe piaţă şi pentru consumatorii de o anumită vârstă este considerat produsul de odinioară”, a declarat Aniculăesă.

Deşi este cea mai nouă fabrică de lactate, produsele Vlăsie Company se vând deja în Focşani, Buzău, Brăila, Constanţa, Bucureşti, Ploieşti, Iaşi şi Botoşani, prin magazine mai mici, dar şi prin Carrefour şi Auchan.  
În Iaşi, spre exemplu, produsele Vlăsie se vor găsi într-o carmangerie care are un raft cu vin şi va avea şi o vitrină cu produsele de la Botoşani.

CITEŞTE ŞI Rarisim în România: fabrica de 300.000 euro unde se lucrează ca pe vremea bunicilor
{gallery}vlasienuca{/gallery}

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *