A renunţat la politică pentru gătit. Preferă să stea printre prăjituri şi dulceţuri decât politicieni

0

După ce a fost consilier judeţean şi apoi deputat în Parlamentarul României, un politician botoşănean a decis să-şi continue viaţa într-un loc în care se simte mai bine decât în politică şi anume bucătăria.

Roxana Florentina Anuşcă Ţurcanu a renunţat definitiv şi irevocabil la politică pentru a se dedica pasiunii sale: gătitul.
Fostul deputat al judeţului a dat politica pentru bucătărie, s-a asociat cu un prieten din copilărie, Daniel Tupiluş, şi au înfiinţat Art&Food Home SRL.

„Urmează o perioadă de foc şi sperăm să fie încununată de succes în momentul deschiderii oficiale! Prăjituri de casă, cozonaci, pâine, preparate tradiţionale, murături, toate acestea vor fi „brand-ul” nostru!”, a spus fostul politician Roxana Anuşcă Ţurcanu.

Aceasta a precizat că obiectul principal cl Art&Food Home îl reprezintă cateringul

Când a dat declaraţie pentru BanulBotosanean.ro, Roxana Anuşcă Ţurcanu mesteca în două oale la două preparate diferite, gem asiatic de mere roşii şi dulceaţă de ardei cu oţet de mere.

„Vrem să facem mâncare naturală pe săturate, doar cu sare, piper şi alte condimente naturale”, a precizat fostul deputat.

Roxana Florentina Anusca Turcanu, Art&Food Home

De câteva săptămâni se lucrează intens la „stocul” Art&Food Home pentru ca în ziua lansării să înceapă şi vânzările.

Reţeaua de socializare Facebook este locul unde Anuşcă Ţurcanu a postat deja câteva zeci de preparate la care a lucrat pentru a-şi pregăti clienţii şi pentru a promova naturaleţea produselor sale.

Brioşe cu dovleac, dulceaţă de gogonele cu fistic şi alune de pădure, vanilie şi scorţişoară, foie gras, pizza, plăcintă cu mere, dulceaţă de gogonele cu nucă, scorţişoară şi anason, zacuscă făcută la ceaun, sosuri preparate la cazan, pâine în ţest, cozonaci şi multe prăjituri de casă,

Vom reveni cu amănunte legate de magazinul pe care Art&Food Home îl va deschide în Botoşani.

{gallery}artfood{/gallery}

BanulBotosanean.ro
www.facebook.com/pages/BanulBotosanean-Botosani

Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *