Are un restaurant şi se extinde: În două-trei săptămâni redeschidem. La terasă intervenim cu prioritate

 

Se ascut cuţitele, la propriu, între firmele care deţin restaurante în Botoşani. Mutare de sute de mii de euro prin care o companie care deţine o pensiune şi un restaurant cu mai multe săli se extinde chiar în centrul municipiului.

 

Restaurantul-pensiune Casa Lux, deţinut de omul de afaceri Marian Bidaşcă, a cumpărat restaurantul Legenda, de pe Pietonalul Unirii.

“De la începutul lui mai ni se va preda restaurantul şi avem la dispoziţie doar trei săptămâni să modificăm cum vrem noi pentru că trebuie să organizăm o nuntă contractată de vechiul proprietar”, a declarat Marian Bidaşcă.

Cum se va numi noul restaurant care va duce la o concurenţă incredibilă în zona centrală a municipiului, având în vedere că la parterul clădirii în care se află Legenda funcţionează restaurantul La Strada, nu a fost stabilit încă.

Cert este că noul restaurant va fi destinat tinerilor.

“În două-trei săptămâni redeschidem. La terasă intervenim cu prioritate pentru a fi gata pentru noul sezon cald. Ca şi la Casa Lux, calitatea serviciilor şi preţuirea clienţilor vor domina şi noul nostru restaurant”, a declarat şi Tatiana Aslan, manager al Casa Lux. 

Casa Lux vrea să profite de terasa de fostului restaurant Legenda, din zona zero a municipiului, prin care să dezechilibreze situaţia clienţilor dominată clar de La Strada de ani buni. 

În ultimii ani, sectorul restaurantelor şi a pensiunilor a cunoscut un grad ridicat de dezvoltare, câteva milioane de euro fiind investite în trei sau patru restaurante de top.