Numărul 1 pe piaṭa de profil din Marea Britanie vrea 10 mecanici pentru camioane/ dubiṭe/ remorci şi vopsitori auto

Cea mai mare companie de întreṭinere a autovehiculelor comerciale de mare tonaj şi vehiculelor comerciale din N-V Marii Britanii selectează în România 10 Mecanici pentru camioane/ dubiṭe/ remorci şi Vopsitori auto.

 

 

Posturile sunt cu atât mai interesante cu cât pot aplica inclusiv cei fără calificare, sau cu experienṭa de sub 1 an.

 

Vorbim despre posturi cu contract de muncă sigur, pe perioadaă nedeterminată. Perioada de probă este de 3 luni dupa care candidaṭii au acces la schema de pensie.

 

Salariul porneşte de la 1.840 Lire sterline/ lună şi poate ajunge la 2.550 Lire sterline/ lună în funcṭie de experienṭă şi turele lucrate. Orele suplimentare sunt plătite foarte bine: între 47,5 şi 57,5 ore lucrate/ săptămână orele suplimentare se plătesc cu 1,25 extra faṭă de tariful normal. Peste 57,5 ore lucrate/ săptămână orele suplimentare se plătesc cu 1,5 extra faṭă de tariful orar normal.

 

Orele suplimentare lucrate de sărbătorile legale sunt plătite dublu faṭă de tariful orar normal iar orele suplimentare inopinate efectuate în afara orelor de program sunt plătite cu 1,5 extra faṭă de tariful orar normal.

 

Lista beneficiilor obṭinute pentru aceste posturi continuă cu şansa altor creşteri salariale în funcṭie de performanṭe, pauza de 30 de minute/ zi plătită, al 13-lea salariu, preluare de la aeroport, cafea şi ceai gratuit în timpul orelor de muncă, echipament de protecṭie asigurat.

 

Cazarea este pre-identificată fără niciun efort iniṭial din partea candidatului, ieftină (până la 100 de Lire sterline/ săptămână incluzând costul utilităṭilor), pre-plătită şi dedusă din salariu. Trebuie menṭionat că în Marea Britanie pentru a închiria o locuinṭă doritorii trebuie să prezinte agenṭiilor imobiliare un contract de muncă, unele cer cazier care şi acesta costă, şi evident trebuie plătit un avans cât şi un comision broker-ului imobiliar, ceea ce nu este şi cazul acestei oferte.

 

Angajatorii au acceptat să acorde sprijin în vederea obṭinerii NINO (National Insurance Number) şi a deschiderii contului bancar.

 

Cei care cunosc ceva engleză şi sunt interesaṭi de poziṭiile de Mecanic auto camioane/ dubiṭe/ remorci trebuie să ştie că cerinṭele postului includ: inspecṭia, întreṭinerea şi repararea vehiculelor şi remorcilor clienṭilor la cele mai înalte standarde, pregătirea vehiculelor pentru inspecṭia tehnică anuală, execuṭia diagnozei auto, menṭinerea condiṭiilor de lucru la cel mai înalt nivel, îndeplinirea altor sarcini conform dispoziṭiilor superiorilor, menṭinerea unui standard ridicat de servicii oferite clienṭilor.

 

Pentru poziṭiile de Vopsitor auto cerinṭele postului includ: pregătirea/ vopsirea vehiculelor într-o manieră sigură şi economică, menṭinerea unui standard ridicat al execuṭiei, experienṭa cu vopseaua de tip 2 PaK, estimarea corectă a cantităṭilor necesare de vopsea şi materiale, menṭinerea sigură şi curată a zonei de lucru, aderarea la toate măsurile de siguranṭă, îndeplinirea sarcinilor conform instrucṭiunilor primite de la superiori, finalizarea documentaṭiilor legale necesare conform standardelor companiei.

 

Marea Britanie are poate cea mai ofertantă piaṭă de muncă pentru români. Este o ṭară care dincolo de orice alte discuṭii, a învăṭat să primească cu braṭele deschise şi să aprecieze străinii veniṭi la muncă.

 

Toṭi cei interesaṭi sunt invitaṭi să contacteze Banca de Joburi la numărul de telefon 0376 444 555, la adresa de e-mail cv@bancadejoburi.ro sau completând formularul ataşat acestui job. Prezentarea completă a postului poate fi accesată pe site-ul oficial al agenṭiei https://www.bancadejoburi.ro/vacancies/view/610

 

Dacă nu acesta este postul care te interesează, accesează portofoliul complet, aici https://www.bancadejoburi.ro/content/view/locuri-de-munca-strainatate 

 

Banca de Joburi recomandă tuturor să verifice agenṭiile de recrutare înainte de a semna un contract de mediere cu una dintre ele. Agenṭiile care operează în mod legal sunt acreditate de Inspectoratul Teritorial de Munca şi au codul CAEN potrivit activităṭii desfăşurate: 7810 pentru cele care plasează forṭă de muncă în străinătate. Toṭi cei interesaṭi sunt încurajaṭi să pună întrebări şi să nu încheie niciun raport juridic cu Recrutorul dacă nu sunt pe deplin lămuriṭi.