Știri locale

A început distracţia: carne la ceaun, mămăligă la foc de lemne, Ion Suruceanu, Trupa Hara

În Dîngeni au început zilele comunei, iar în prima zi peste 1000 de persoane au asistat la concertele lui Ion Suruceanu, Trupa Hara, Olga Ciolac şi Anda Scutelnicu, cunoscutul actor Daniel Badale a asigurat prezentarea evenimentelor.

Vedetele care au concertat au fost primite la Dîngeni cu o masă îmbelşugată cu mămăligă făcută la foc de lemne, friptură de porc şi ied la ceaun.

“Este prima zi şi lumea nu e încă mltă dar ne aşteptăm ca mâine, pentru că e vineri şi e sărbătoare, lume să vină în număr şi mai mare”, a declarat Cătălin Rotundu, primarul comunei Dîngeni.

Suruceanu şi Anda Scutelniu au cântat din mijlocul oamenilor, fiecare fiind îmbrăţişat de sute de persoane care au vrut autografe de la cei doi.

Alături de Cătălin Rotundu, la Dîngeni au mers senatorul Costel Şoptică, preşedintele PNL Botoşani, deputatul Cristian Achiţei, primarul municipiului Botoşani, Cătălin Flutur, Gheorghe Sorescu şi Viorel Iliuţă.

“Mă bucur că acum opt ani am avut încredere în Cătălin Rotundu că poate să fie cel mai bun primar pentru Dîngeni”, a spus şi Cătălin Flutur, fost preşedintele PNL.