Știri locale

O primăriță își scoate gospodarii la expoziție: cei mai tari fermieri cu caii de rasă și super-utilaje, concurs gastronomic

Primărița care a reușit la alegerile locale de anul trecut o revenire de excepție, după opt ani a recâștigat postul de edil, organizează și cea mai originală zi a comunei în care în centrul atenției vor fi gospodarii din comună.

Dacă în cele mai multe comune ziua locală este serbată prin mici, bere și concerte cu diferite trupe din țară, la Vârfu Câmpului va fi sărbătorită munca și originalitatea locală.

Maria Huțu, primarul comunei Vârfu Câmpului, a anunțat că Ziua Comunei va fi o veritabilă expoziție a tot ce are comuna mai bun. ”Vom avea expoziție de cai de rasă care valorează zeci de mii de euro, va fi o expoziție a celor mai performante utilaje agricole din comună și îi vom chema pe toți cei care au succes în zootehnie, apicultură, legumicultură, tot ce înseamnă agricultură. Fermierii locali își vor vinde produsele, fiecare ce produce mai bun”, a declarat Maria Huțu, primărița din Vârfu Câmpului.

În cadrul sărbptorii locale va fi Ziua Recoltei cu expoziție și vânzare de bunuri, cu un concurs gastronomic la care vor fi folosite produse locale, Nunta de Aur, în care vor fi premiate cuplurile care au 50 de ani de căsnicie, va fi un campionat de fotbal și un program artistic.