Știri locale

Un super-model botoșănean face senzație în Singapore cu corpul său perfect

Daniel Ciobbanu pe coperta Mens Health Singapore

Super-modelul Daniel Ciobbanu este botoșăneanul care a revenit în prim-planul presei mondiale după o pauză de câțiva ani. Ciobbanu a apărut pe coperta ediției din august a revistei Men`s Health din Singapore.

Botoșăneanul a primit foarte multe mesaje de încurajare pe rețelele de socializare și în semn de apreciere și-a divulgat secretul condiției sale fizice impecabile.

”Am reușit să îmi mențin corpul într-o condiție bună fără să merg la sala de forță, având o alimentație strict vegetariană și fără să folosesc suplimente de mai bine de 10 ani. Cred că acestea sunt argumentele care i-au determinat pe cei din Singapore să mă dea din nou exemplu în țara lor. Zi binecuvântată cu dragoste și pace!”, le-a transmis Daniel Ciobbanu prietenilor săi de pe rețelele de socializare.

Acesta a precizat că a avut și un mare noroc: ”Am avut șansa să fiu apreciat de oameni de calitate dintr-o țară model la nivel mondial. O parte din inima mea va fi mereu acolo… în Asia”.

Daniel Ciobbanu a revenit de doi ani în Botoșani și în acest timp a fost instructor de tai-chi-chuan la Tridex Sport Arena.