Una dintre cele mai frumoase tinere femei de afaceri și-a urmat visul: a deschis o florărie în care muncește cot la cot cu angajatele

2

Irina Bidasca

Este una dintre cele mai frumoase tinere femei de afaceri și acum și-a deschis un business pornit doar din pasiune. Frumoasa Irina Bidașcă a deschis cea mai nouă florărie din Botoșani, Passiflor, unde florile sunt adevărata pasiune și sunt tratate ca atare. Florăria Passiflor s-a deschis pe Bulevardul George Enescu, mai sus de Maternitatea Botoșani.

”Am foarte multe flori acasă pentru că îmi plac florile, ele sunt pasiunea mea. La toate evenimentele pe care le-am organizat în familie, între prieteni acasă mi-a plăcut să fac eu aranjamentele florale, după gustul meu, așa cum am vrut eu și mulți prieteni m-au tot întrebat de ce nu transpun pasiunea mea într-o afacere și așa am decis să deschid o florărie care să fie după gustul meu, așa a apărut Passiflor”, a declarat Irina Bidașcă.

Deși este investitor și are trei fete angajate la noua florărie, Irina Bidașcă nu poate renunța la pasiunea de a lucra cu flori.

”Voi fi în fiecare zi aici și voi face și buchete pentru că îmi 

 

place să fac buchete, să fac aranjamente florale. Am vrut să fie o altfel de florărie, de la modul în care este amenajată, și oricine poate sesiza că este altfel, până la modul în care se fac buchetele”, a precizat Bidașcă.

În ceea ce privește prețurile, Irina Bidașcă dă asigurări că vor fi de la buchete de 20-30 de lei, până la cele mult mai scumpe. ”Orice floare o vom vinde la Passiflor, orice buchet, va avea o altă notă, mai deosebită, mai specială, va avea un plus prin care să arăt pasiunea mea pentru flori”, completat Irina Bidașcă.

Florentina Vlașcu este consultantul folosit la deschiderea florăriei Passiflor. Aceasta spune că pasiunea Irinei Bidașcă a fost combinată cu ideea de a avea flori rare care nu se mai găsesc în alte florării.
”Aici găsiți niște specii de flori foarte elaborate, noi am încercat să aducem în Botoșani altceva, să nu găsim doar trandafiri, jerbera și crizantema. La Passiflor veți găsi Proteea, Erika, Anemone, flori pe care eu nu le-am văzut într-o altă florărie din Botoșani, dar și multe accesorii, cutiuțe deosebite pentru cadouri”, a spus Florentina Vlașcu.

Deschiderea oficială a florăriei Passiflor a avut loc vineri, la ora 14.00 și s-a făcut în prezența multor prieteni ai Irinei Bidașcă și ai soțului acesteia, industriașul Ciprian Bidașcă, proprietarul singurei fabrici de pompe din țară, Mecanex.
Printre aceștia se numără medicul Liliana Haidarli și soțul acesteia, somelierul Daniel Haidarli, femeia de afaceri Anca Boldea, proprietara lanțului de farmacii Anca Farm, Minodora Vasiliu, directorul Direcției Sanitar Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor, și soțul acesteie, cunoscutul medic veterinar Puiu Vasiliu, Cătălin Olaru, fost director al Zonei Metropolitane, dar și cunoscutul om de afaceri Adrian Bidașcă, proprietarul lanțului de magazine Pita, precum și Marian Bidașcă, proprietarul Casa Lux și Lux Auto, Tatiana Aslan, proprietara lanțului de magazine de încălțăminte Medeea, și Cristian Andrici, unul dintre investitorii din agrobusiness.Toți cei prezenți au fost întâmpinați cu surprize, de la primirea unei amintiri sub formă de fotografie realizată la o oglindă magică de ultimă generație, care scoate fotografiile în câteva secunde, la o tombolă la care s-au primit diverse premii.
De la flori și buchete de flori pentru orice ocazie, la panouri de flori și aranjamente florale pentru evenimente, la Passiflor puteți găsi pasiunea pentru flori.
Acest loc este ca o oază și oricât ai fi de supărat sau stresat, când intri acolo nu ai cum să nu fii cuprins de un sentiment de liniște și relaxare.

Florăria Passiflor s-a deschis pe Bulevardul George Enescu, nr. 12, puteți suna pentru informații la numărul de telefon 0720779977 sau pe site-ul www.passiflor.ro.Irina Bidașcă2 comentarii

 1. Roxana

  Felicitări! Dar trebuie avut un pic mai multa grija la felul in care e expusă marfa si in ce cantitate. E prea mult! In unele poze nu vad altceva decat o mare dezordine (de exemplu in acea poza in care sunt prezentate cutiile. Daca aveți pe mai multe culori nu trebuie sa le expuneți pe toate, doar câteva si cand clientul cere scoateți si celelalte). In rest, mult succes

 2. ELENA

  Felicitari !!!!!
  Dna blonda, din prima filmare postata de dvs., nu este patroana de la Queen Suceava, care si-a deschis o florarie mai mult decat banala in Botosani si a inchis-o nevoita fiind de faptul ca nu a facut fata exigentelor botosanenilor ??????
  Discursul ei, este o jignire pentru botosaneni, motivat de faptul ca in materie de flori, botosanenii cunosc, solicita si daruiesc, flori deosebite de foarte multi ani .
  In rest, SUCCES !!!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *