Știri locale

O tânără de 29 de ani din Botoșani suferă de cancer. Din fericire este vindecabil, dar tratamentul costă 70.000 euro. Puteți să ajutați și voi!

O tânără din Botoșani are nevoie de ajutorul vostru. Are 29 de ani și suferă de o formă de cancer care este vindecabil, dar costurile se ridică la 70.000 euro pentru a se trata la o clinică de specialitate din Turcia.

Pentru a putea fi ajutată financiar, s-a creat o pagină de Facebook Alături de Mihaela Matei.

Este frumoasa, mereu zambitoare, dornica de viata, iar prietenii spun ca este o luptatoare . Se numeste Mihaela Matei, este din Botosani si are 29 de ani. Anul acesta Mihaela a primit o veste pe care nicio persoana nu si-ar dori sa o auda. A fost diagnosticata cu Tumora mediastinala maligna, asta insemnand un cancer la mediastin, cu metastaze pe plamani.

 

Totul a inceput in luna mai a acestui an, atunci cand fata cu ochii caprui a ajuns la Unitatea de Primiri Urgente Botosani cu senzatie de sufocare si cu dureri in piept si in spate. Peste doar o luna de zile s-a internat la Spitalul Judetean Mavromati, unde in urma unui examen la Computerul Tomograf, a fost observata tumora in zona mediastinului (Mediastinul reprezintă un complex de organe situate în cavitatea toracică între cei doi plămâni. Conține mai multe organe și structuri : inima, vasele mari ce intră și ies din inimă, traheea, esofagul, ganglioni limfatici, structuri nervoase (nervul vag, nervul frenic, trunchiul simpatic toracic), ductul toracic.)

 

Speriata si dezorientata, Mihaela a sperat ca totul sa fie o eroare, astfel ca a facut alte analize atat la Iasi, cat si la Spitalul Monza din Bucuresti, iar diagnosticul a fost acelasi: Aspect histopatologic compatibil cu un Limfom malign nonHodgkin difuz cu celula mare B primitiv mediastinal/timic, adica tumora mediastinala.

 

A inceput sa se informeze cat mai mult despre aceasta boala si asa a aflat despre Centrul Medical Anadolu, din Istanbul, Turcia. S-a imbarcat in avion cu gandul de a lupta pentru viata ei si a ajuns in Turcia, acolo unde a fost supusa unor noi analize. Medicii turci i-au spus ca tumora se afla in stadiul 2E si a fost preluata de prof. dr. Zafer Gulbas, cel care i-a dat Mihaelei vestea ca boala poate fi invinsa.

 

Pe data de 11 octombrie, Mihaela a inceput tratamentul cu citostatice, iar prima cura a costat-o 8.200 de euro. Urmatoarele cure vor costa 6.500 de euro, iar medicii turci spun ca ar avea nevoie de pana la 8 cure, insa totul depinde de evoluatia corpului la acest tratament. Costurile acestor cure se ridica la 52.000 de euro, iar daca se mai adauga si costurile cu deplasare pana in Turcia si alte analize pe care Mihaela va trebuie sa le faca, suma de care ar avea nevoie tanara din Botosani ajunge la aproximativ 70.000 de euro.

 

Mihaela nu detine aceasta suma de bani si doar noi o putem ajuta sa stranga acesti bani pentru a avea sansa de a-si continua viata frumoasa. Orice suma de bani, oricat de mica, pentru Mihaela este foarte importanta. Haideti sa-i redam zambetul pe buze acestui inger!

 

Cei care vor sa o ajute pe Mihaela pot dona bani in urmatoarele conturi:

 

BANCA TRANSILVANIA

Titular cont: Matei Mihaela

 

EURO: RO31BTRLEURCRT0304982301

LEI: RO81BTRLRONCRT0304982301

 

MIHAELA VA MULTUMESTE TUTUROR!!!!