FOTO-VIDEO S-a deschis prima cofetărie în care dulciurile sunt ornate în fața clienților. Inaugurare cu mascote și zeci de copii și părinți

0

Astăzi dimineață s-a deschis Dulciuri și Bucurii by Casa Dulce, în Botoșani Shopping Center, Carrefour, prima cofetărie open space unde dulciurile vor fi ornate în fața clienților.

Inaugurarea a fost făcută în prezența a zeci de copii însoțiți de părinți, cu mascote cu personaje din desene animate, cu animatori, baloane, muzică și multe dulciuri gratis.

 

Frații Florian și Daniel Moruzi, proprietarii companiei Casa Pâinii, care deține brandurile Casa Pâini și Casa Dulce, au tăiat panglica la deschiderea cofetăriei Dulciuri și Bucurii.”Aici avem un mini-laborator în care vom orna în fața clienților dulciurile. Vom avea și demonstrații culinare, vom prezenta clienților noștri ingredientele din care preparăm dulciurile lor preferate”, a declarat Florian Moruzi, directorul general al Casa Pâinii.

”Pe lângă produsele pentru copii, vom avea și produse pentru părinți, cum ar fi cafea sau salate”, a spus și Daniel Moruzi, administrator al companiei.

Dulciuri și Bucurii este un amenajată așa cum vedeți în revistele de design interior, un spațiu înalt, decorat în culori superbe și cu ornamente care se îmbină cu acestea, iar partea tehnică este asigurată de vitrine frigorifice din sticlă înalte, cu compresoare separate, care permit un spațiu mare pentru expunere. Totul este completat cu mobilier stil clasic, alături de aparatură de ultimă generație.
Niciun comentariu

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *